Kürdistan Demokrat Partisi’nden (KDP), PKK’yı da kapsayan Kürdistan Topluluklar Birlği’ne (KCK), “Kürt milletine sorun ve engel çıkarmaktan başka ne yaptınız?” tepkisi geldi.
Bir Rus cruise füzesinin bir parçası, sorunlu bir deneme sırasında, Rus Arktik dairesindeki bir apartmana isabet etti.
Kral Selman'ın Suudi Arabistan'ın Mısır'daki yatırımlarının 8 milyar dolara çıkarılması talimatı verdiği bildirildi.
Geçen yıldan itibaren düşen ve 115 dolardan 37 dolara kadar gerileyen petrol fiyatları Türkiye’nin enerji faturasını küçültüyor. Orta vadeli programın revize edilmesiyle 2018 yılında y
Başbakan Davutoğlu'nun 'ev ev temizlenecek' dediği operasyonun detayları ortaya çıktı...
Gezi Davası sanıklarından avukat Ali Rıza Dizdar, "Olaylar sırasında adliyede görevli polis kulağıma eğilerek 'Abi, buradan git, Zekeriya Öz bunları aldıracak' dedi. Ben bu lafı duydukta
Türkiye ve Rusya arasında ilişkiler gerilse de Rusya Komünist Partisi milletvekilleri Türkiye ve Rusya halklarının uzun vadeli çıkarlarının bu sorunun üstesinden geleceği kanaatinde.
Osmanlı İmparatorluğu'nun 34'üncü padişahı Sultan II. Abdülhamid'in dördüncü kuşak torunu Selma Sibai, hanedanın sürgün yıllarını anlattı. 2010 yılında Türk vatandaşlığını a
Birleşmiş Milletler (BM), işgal altındaki Filistin topraklarında ve İsrail'de her gün ortalama bir kişinin öldüğünü bildirdi.
İran'da 'aşırılıkçılar' olarak nitelediği gruplara tepki gösteren İran eski cumhurbaşkanı Rafsancani, Hamaney'in görevde olduğu dini liderlik makamının yapısına ilişkin de eleştire
AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Türkiye'nin bir şeriat devleti tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu söyledi.
İran'da trafik polisleri kıyafet yönetmeliğine uygun başörtüsü giymedikleri gerekçesiyle son sekiz ayda binlerce kadın sürücünün aracına el koydu.
IŞİD’in Irak’ın Musul kentinde yeni doğmuş engelli bebeklerin öldürülmesi için fetva yayınladığı ortaya çıktı.
Türkiye'ye gelen ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, Amerikan askerine moral ziyareti için İncirlik Hava Üssü'ne gitti. Carter, öğle saatlerinde de üste basın toplantısı düzenleyecek.
Türk askerinin Musul'a yerleşmesi ve Barzani'nin Türkiye ziyareti sonrası ortaya çıkan yeni durum PKK'yı rahatsız etti.