15 Temmuz darbe girişimi sonrası Türkiye'nin sert şekilde yüklendiği ABD, Fethullah Gülen'in iadesi ile ilgili her geçen gün yeni bir açıklama yapmak zorunda kalıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT'de gündemi değerlendirdi. Erdoğan gözaltı sayısıyla ilgili 'Bu burada kalmaz' diyerek yeni gözaltıların yaşanacağının sinyalini verdi.
Fransa hükümeti güvenlik gücü sayısını 84 bine çıkarmayı hedefliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan suikast timini geciktiren Pilot’un ifadesi, 15 Temmuz darbe girişiminin en önemli gelişmelerinin yaşandığı anları bütün ayrıntılarıyla ortaya koyd
Adalet Bakanlığı, daha önce bin 200 olarak ilan ettiği sayıyı artırdı. 11-20 Ekim 2016 tarihleri arasında alınacak başvuruların ardından sınav Ankara'da iki oturum halinde yapılacak.
FETÖ darbe girişimi sırasında örgüt mensubu askerlerin sözde darbe bildirisini okumak için Akıncı 4. Ana Jet Üssü'nde Genelkurmay Başkanlığı makam forsu ve Türk bayrağı ile bir kür
İran'da idam edilen Sünni Kürt aktivist Şahram Ahmadi ölmeden önce hapiste çektiği bir videoda, yargıcın kendisine Kürt ve Sünni olduğu için yargılandığını söylediğini anlattı.
FETÖ'nün finansörlerinden TUSKON Başkanı Rızanur Meral, darbe girişiminden önce kayıplara karışmıştı, hala ortaya çıkmadı.
Avusturya Başbakanı Kern'in 'Türkiye ile üyelik müzakereleri durdurulsun' talebiyle alevlenen tartışmalara AB Komisyonu da katıldı. AB Komisyonu Başkanı, 'bu aceleye getirilmemesi gereken b
Rusya Liberal Demokrat Parti lideri Jirinovski: "Gülen de ABD de Türkiye'nin düşmanı. ABD Gülen'e maddi destek sağlıyor.
Başbakan Binali Yıldırım, darbeyi bir binbaşının haber verdiğini açıkladıktan sonra bu kişinin kimliği ile ilgili spekülasyonlar ortaya atıldı
Gülen cemaatine bağlı kuruluşların ABD'de kongre üyelerinin de 289 seyahatinin sponsorluğunu yaptığı belirtiliyor
MHP'nin olağanüstü kongre sürecinde tartışmalara neden olan Ankara İcra Hakimi Burhan Yaz, FETÖ ilişkin soruşturma kapsamında yakalandı.
GATA'daki FETÖ'cü doktorların harp okulu öğrencilerini rapor düzenlemesiyle okuldan nasıl attırdığını ortaya koyan belgeler ortaya çıktı.
Wikileaks'in kurucusu Julian Assange NBC'nin darbe girişimi sırasında yaptığı haberlerin darbecilere destek niteliği taşıdığını belirtti.