AK Parti'de olağanüstü kongrenin 21 Mayıs'ta yapılacağı öğrenildi.
Irak Başbakanı İbadi’nin ülkede kaçırılan Katarlı avcıların serbest bırakılması sürecinde ülkeye giren yüzlerce milyon dolara el konulduğunu açıklamasından sonra Doha’dan tepki g
Kilyos açıklarında Rus savaş gemisiyle canlı hayvan yüklü kargo gemisi çarpıştı. Şu ana kadar 78 kişi kurtarıldı, mürettebattan kayıp yok.
İşsizlerin, çalışmadıkları dönemde geçinebilmelerini sağlamak amacıyla 2002'de kurulan İşsizlik Sigortası Fonu'ndan 15 yılda 5 milyon 328 bin kişiye ödeme yapıldı.
2015'te Küçükçekmece'de trafikte tartıştığı motosiklet sürücüsünü öldüren 1'inci Sınıf Emniyet Müdürü Celal Yılmaz da FETÖ'den açığa alındı.
Ak Parti'nin kurucu kadrosu, Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül, Bülent Arınç, Cemil Çiçek, başka boyutlarda devreye giren Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ve diğerleri... Hepsi “İslamcı” idiler.
Türkiye, Sincar’da harekat öncesi tüm muhatapların bilgilendirildi, terör örgütü PKK üslerine asla izin verilmeyeceğini belirterek uyardı.
Avrupa Birliği Raportörü Kati Piri, Türkiye konusunda küstahça bir açıklama yaptı... Türkiye'nin yeni anayasası ile Avrupa Birliği'ne giremeyeceğini söyledi...
Almanya Başbakanı Angela Merkel, Türkiye- AB ilişkilerine dair açıklamalar yaptı. Merkel, "AB-Türkiye ilişkileri Ankara'daki gelişmeler nedeniyle sert şekilde darbe aldı" dedi.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından çiğ süt satışı ile ilgili önemli bir tebliğ yayımlandı.
Sanıyoruz ki sahip olduğumuz bütün bu teknoloji, bütün bu imkanlar; insanı anlama ya da hayatın sırrını çözme gibi zor, derin ve esaslı meselelerimizde bize avantaj sağlıyor. Her şeyl
Türkiye'de İslami düşünce ve hassasiyet sahibi aydınların Batı'yla yüzleşme maceralarının yaşadığımız siyasal, toplumsal ve askeri tarihsel süreçten etkilenmemesi imkansızdı. Klas
İslamcılık öldü” diyenler referandumda “Evet” demek farzdır” dediğimi delil kılarak İslamcıların, İslamcı olmayan Ak Parti'nin içinde kaybolduklarını ve böylece İslamcılığı �
Ak Parti'nin kurucu kadrosu, Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül, Bülent Arınç, Cemil Çiçek, başka boyutlarda devreye giren Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ve diğerleri... Hepsi “İslamcı” idiler.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Kutlu Doğum Haftası üzerinden yürütülen tartışmalar hakkında, 'Önümüzdeki günlerde Diyanet İşleri Başkanlığımızda ilmi bir toplantı yapac