NATO Türkiye'nin hava savunma sistemine katkı amacıyla Suriye sınırına uçaklar yollayacak. İhlal halinde NATO angajmanı geçerli olacak.
İzmir'in’den Midilli adasına gitmek için bindikleri ahşap tekne, sabaha karşı Bademli köyü açıklarında batan mültecilerden 6'sı çocuk 8 kişi hayatını kaybetti.
ABD'nin Pekin Büyükelçiliği, Noel Bayramı süresince Çin'de yaşayan Batılılara yönelik olası saldırılara karşı vatandaşlarına güvenlik uyarısı yaptı.
Araplar'ın yaşadığı ülkelerde yapılan son kamuoyu araştırmasında, ankete katılan binlerce kişinin neredeyse tamamının IŞİD karşı olduğu ortaya çıktı.
Gezi Olaylarından sonra kurulan ve ‘Paralel Devlet Yapılanması’nın tetikçiliğini yapan Karşı Gazetesi çalışanlarından Emre Erciş, CHP’de “Kremlin Vekili” olarak sahne alan Eren Erdem
Filistin İstanbul Başkonsolosu Abdülkerim El Hatip, "Türkiye bu dava için ne gerekiyorsa yapar. Bizim için Türkiye’de ne varsa biz ona saygılıyız. Türkiye bu dava için ne gerekiyorsa yapa
ABD'de başkanlık yarışında, Müslüman karşıtı söylemlerine rağmen Trump, Cumhuriyetçi aday adayları arasında önde görünüyor. Son anketlere göre Trump, Cumhuriyetçilerin yüzde 39'u
İsveç'teki Uppsala Üniversitesinde Kimyasal Maddeler Uzmanı Berhem Resul, IŞİD'in olası kimyasal saldırılarına karşı peşmergenin savunması olduğunu belirtti.
Hizbullah komutanı Samir Kuntar’ın Şam kırsalında öldürülmesi Hizbullah ve İran'ın bölgedeki gelecek planlarına ağır bir darbe vurdu.
Muhaliflerin kontrolündeki bölgenin doktorlarına göre, Esed rejimi, Şam kırsalında bir kimyasal saldırı daha gerçekleştirdi. Aralarında çocukların da olduğu 10 kişi öldü. Rus uçakla
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Fethullah Gülen'in iadesi ve gündemle ilgili açıklama yaptı
ABD'nin Rusya'ya karşı uyguladığı yaptırımlar listesini genişletmesinin ardından Rusya çılgına döndü.
Demirtaş'ın Rusya ziyaretinin perde arkasından Suriye'de istenen güvenli bölgeye karşı PYD'yi Fırat'ın batısına geçirme planı çıktı.
Mersin'in Tarsus İlçesi'nde sokağa çıkma yasağı protestolarına katılan 15 yaşındaki Davut Özer, nereden ve kim tarafından ateşlendiği henüz bilinmeyen silahla karından vuruldu. Özer,
Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin ölümüne ilişkin, eski emniyet amiri Dursun Özmen hakkında ‘görevi kötüye kullanmak’ suçuyla açı