Fransa, Türkiye, Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri dışişleri bakanlarının katılımıyla Suriye konusunda Paris'te toplantı düzenlenecek.
Marmara Üniversitesi öğrencileri, bugün Göztepe Kampüsü önünde toplanarak Halep’te devam eden katliamları protesto etti.
Türkiye'de basın özgürlüğü olmadığının iddia edildiği toplantıda, bazı gazetecilerin Kerry'ye soru sorması engellendi.
Bakanlar Kurulu ve Güvenlik zirvesinde IŞİD ve PKK terörü ile mücadele kapsamlı bir şekilde ele alındı.
Erdoğan ve Davutoğlu'nun olağan toplantısı bugüne çekildi.
Fransa ve İngiltere, Halep'teki durumu görüşmek üzere BM Güvenlik Konseyi'ni toplantıya çağırdı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, grup toplantısında dün sanal alemde yayılan ve 'Pelikan dosyası' diye isimlendirilen yazıyla ilgili mesaj verdi; "Sanal şarlatan ve müfterilerin ayak oyunlarına iz
Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş., planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları nedeniyle 6 ilde elektrik kesintisi uygulanacağını açıkladı.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi.
Dokunulmazlıkların görüşüldüğü anayasa komisyonunda AKP ve HDP'liler bir kez daha yumruk yumruğa kavga etti. Bazı milletvekilleri yaralandı. Toplantı 18:30 ertelendi. Komisyonun Perşembe
Bakanlar Kurulu, Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olmasının ardından 6. kez Beştepe'de toplandı. Toplantı, AK Parti'de "İl ve ilçe teşkilâtlarını görevden alma ve atama yapma" yetkisin
Meclis Anayasa Komisyonu, geçen haftaki kavgalı toplantının ardından bugün yine dokunulmazlıkları görüşecek. 1994'te de DEP milletvekillerinin dokunulmazlıkları kaldırılmıştı. 22 yı
Dokunulmazlıkların kaldırılmasına yönelik bugün yapılacak Anayasa Komisyonu toplantısına vekil danışmanları alınmayacak ve HDP’lilerin tahriklerini önleyecek önlemler alınacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün yapılacak Bakanlar Kurulu toplantısına başkanlık edecek
Beyaz Saray önünde toplanan bir grup Rusya ve Suriye rejiminin Halep saldırılarını protesto etti