Hakkâri'nin Çukurca ilçesinde PKK'lıların düzenlediği havanlı saldırıda bir asker şehit oldu.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'nin Tomarza ilçesinde Kadın ve Gençlik Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmasında, 'Kentlerde ve
Polis noktasına roket atarla saldırıp 2 polis memurunu yaralayan 3 PKK'lı terörist yakalandı.
Bakan Soylu, PKKnın üst düzey yöneticilerinden birinin ele geçirildiğini açıklamıştı. O teröristin Serhat Karayazı kod isimli PKKlı olduğu iddia edildi.
KHK ile terör örgütü PKK'ya yakınlığı ile bilinen Dicle Haber Ajansı (DİHA), Jin Haber Ajansı, Özgür Gündem, Azadiya Welat, Yüksekova Haber, Batman Çağdaş gazeteleri kapatıldı.
Hakkarinin Çukurca ilçesinde PKKlılar tarafından düzenlenen saldırıda 3 asker şehit oldu, 5 asker ise yaralandı.
Diyanet İşleri Başkanlığı, Doğu ve Güneydoğu'da PKK'ya destek verdiğini tespit ettiği imamlarını görevden uzaklaştıracak.
Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde düzenlenen operasyonda PKK'lı 2 terörist etkisiz hale getirildi.
ABD Ankara Büyükelçiliği'nin Ankara ve İzmir'deki 29 Ekim kutlamaları uyarısının ardından, İzmir Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri PKK/K
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 67inci gününde yaşanan çatışmalarda 3 muhalifin şehit olduğunu, 4 muhalifin yaralandığını açıkladı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Elimizde PKK'nın önemli düzeydeki yöneticilerinden birisi var ve 14 Temmuz gecesi telsizlerden gelen mesajda, yaklaşık bir ay hiçbir eylem yapmayacakların
Şırnak merkeze bağlı İkizce Karakolu Toptepe köyü geçici köy korucuları kontrol noktasına PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucu hamile bir kadın ağır yaralandı.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakanı Barzani PKKnın Şengalde ikinci bir Kandil kurmasına asla izin vermeyeceğiz dedi.
Hakkari Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre 8 askerin şehit edildiği saldırıya katılan PKK'lı tutuklandı
PKK'nın saldırıları nedeniyle evi oturulamaz hale gelen 5 bin 442 vatandaşa, 30 milyon 7 bin 620 lira kira yardımı yapıldığı açıklandı.