CHP lideri Kılıçdaroğlu, katıldığı bir televizyon kanalında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkanlık sistemiyle ilgili Kılıçdaroğlu, "Abdullah Öcalan'ın İmralı günl
Avrupa Birliği Komisyonu Sözcüsü Maja Kocijancic, terör örgütü PKK ile mücadele konusunda açıklamalarda bulundu
CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, başkanlık sisteminden rahatsız olarak 'Gençlik, bugün entelektüel ve ahlaki önderliğini ele alıp, sokağın gücünü kullanıp bir şekild
Erdoğan'ın çağrısına Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden yoğun destek gelirken, Alman emniyetinin sert yaptırımlarla gurbetçilerin hesaplarını bloke ettiği ortaya çıktı.
Darbe gecesi sela okunmasına sosyal medya hesabından küfür eden zanlıya 7.5 ay hapis cezası verilirken hükmü ertelendi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, NTV canlı yayınında Ahmed Arpat'ın gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.
Suriye'nin Lazkiye kırsalındaki Cebel Ekrad bölgesinde görev yapan ÖSO komutanlarından Ebu Ahmed, 'Evlerimizden, köylerimizden vazgeçmeyeceğiz ve hepsini geri alacağız.' dedi.
Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani, Bağdat yönetimince hazırlanan ve Irak Parlamentosu'nda kabul edilen 2017 bütçesinden kendilerine ayrılan payı eleştirdi, Bağdat'ı
Dövizi TL'ye çevirme kampanyasıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Takdirle karşılıyorum ama yeterli değil, milletim daha da yüklenmeli" dedi.
İslam karşıtı açıklamalar yapan Hollandalı milletvekili Geert Wilders'e ceza verildi.
ABD PYD'ye hava savunma sisteminde etkili Stinger füzesi (Manpads) göndermeye hazırlanıyor. ABD'deki düzenlemeyle ilgili Rusya'dan ABD'ye uyarı geldi. 'Sadece bölge için değil, tüm dünya i�
AK Parti ile MHP arasındaki yeni anayasa görüşmelerinde uzlaşma sağlandı. Teklif bugün Meclis Başkanlığı'na sunulacak.
Kandil’in “Göktürk” paniği telsize takıldı: İnsansız kanatlar (İHA) hepinizi kuş gibi avladı. Şimdi bir de o fırlatılan (Göktürk-1) çıktı. Hepimizi zor günler bekliyor.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Seçilmiş Kadınlar ve İnsan Hakları Paneli"ne katıldı.
15 Temmuz darbe girişimi gecesi, aralarında hastane yöneticilerinin de bulunduğu “Gölbaşı Hasvak Özen Dr.” isimli whatsapp grubundaki yazışmalar ortaya çıktı. Yazışmalarda, Anestezi U