Jean Paul Sartre: “Çok uzun olamayan bir zaman önce yeryüzünde iki milyar insan vardı, bunların beş yüz milyonu insandı, bir milyar beş yüz bini de yerliydi. Sözü birinciler söylüyor,
PKK'nın geçen ay katliam girişiminde bulunduğu Cizre yine karıştı. Terör örgütü üyeleri, HÜDA PAR'lıların ev ve iş yerlerine saldırdı.
İstanbul’un bazı ilçelerinde, sabah saatlerinde Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından birçok adrese eşzamanlı baskın düzenlendi. Operasyona zı
Beyaz Saray önünde toplanan insan hakları savunucuları, Guantanamo’daki kampın açılmasının 13’üncü yıl dönümünde protesto gösterisi düzenledi.
Kırklareli'de bir kişi, sesini beğenmediği müezzinin yerine yenisinin atanması için TBMM Dilekçe Komisyonu'na başvurdu. Komisyon, "Herhangi bir işlem yapılamaz" diye cevap verdi.
Elazığın Aksaray Mahallesinde eşi ve 3 çocuğu ile birlikte oturan 47 yaşındaki Adnan Köse, ailesini sokaklarda kâğıt toplayarak geçindirmeye çalışıyor.
Pakistan'ın Karaçi kentinden Şikarpur bölgesine giden otobüsle yakıt tankeri çarpıştı, ilk belirlemelere göre kazada 57 kişi hayatını kaybetti.
İran Meclis Başkanı Laricani: "Bu olaylar, Ortadoğu'daki terörün perde arkasındaki ülkelere, destekledikleri teröristlerin başlarına bela olduğunu gösterdi."
2013 yılının Haziran ayında kapılarını açan Başbakanlık Osmanlı Arşivi, yaklaşık 95 milyon belgeyi muhafaza ediyor ve her ülkeden araştırmacılara açık...
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Paris'te teröre karşı düzenlenen yürüyüş sonrası Türkiye'nin Paris Büyükelçiliği'nde konuştu.
Muharrem İnce, çocukluğunda Kur'an kursunda başarılı olduğunu söyleyerek "İmam Hatip'e gitseydim Erdoğan'ın yerinde ben olabilirdim" dedi.
Paris'teki Cumhuriyet Meydanı'nda teröre karşı 1 milyon kişi toplandı. Meydandaki anıt üzerinde PKK flamaları ve Öcalan posterleri açanlar oldu.
Genelkurmay Başkanlığı, bölücü terör örgütü mensubu bir grubun Şırnak’ta DEDAŞ’a ait binaya girerek kasada bulunan silahları alarak kaçtığını açıkladı.
Beyoğlu’nda aralarında gazetecilerin de bulunduğu bir grup, Charlie Hebdo saldrısını kınamak için Fransız Konsolosluğu’na yürüdü. Yürüyüş sırasına iki kişi gruba tepki gösterinc
Sınır kapıları ve havaalanlarındaki kuyrukların önüne geçilmesi için 2013'te hayata geçirilen e-Vize'ye geçen yıl 6,1 milyonun üzerinde başvuru yapıldı. Başvurulardan 5,4 milyonu, ya