Nobel Tıp Ödülü'nü bu yıl Japon bilim insanı Yoşinori Ohsumi kazandı. Ohsumi, hücrelerin, parçalanıp yenilenmesiyle ilgili yaptığı araştırmasıyla ödüle lâyık bulundu.
Türkiye'de Türk-Japon Üniversitesi kurulmasına dair anlaşma onaylandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Sağolsun komşular bizi mal sahibi yaptı. İnsansız hava aracımız testlerden geçti, iş görür vaziyette" dedi.
Terör örgütü PKK
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, FETÖ üyeliğinden tutuklanan hakimin tahliye talebini reddetti.
İzmir'de liseli Melis'e çarpan sürücünün serbest kalmasına ailesi ve arkadaşları isyan etti.
Dünyanın en büyük mobil e-ticaret platformlarından biri olan Branding Brand, 1000 Samsung kullanıcısı ile yaptığı anket sonuçlarını paylaştı
Yüksek rütbeli bir asker tarafından tutuklanmak isteyen darbeci albaya, "Albayın ağzını da bantlayın" cevabı verildi.
Eski Milli Eğitim Bakanı Başbakanlık Müsteşarı Ömer Dinçer, Habertürk gazetesi için bir yazı kaleme aldı. Dinçer, 'Tek adam yaratma fikrine dayalı ve otoriter bir yapıda ısrar ediliyo
ABD Savunma Bakanlığı Pentagon'un İngiltere'deki bulunan bir reklamcılık şirketine sahte El-Kaide videoları yapması için 540 milyon dolar ödediği ortaya çıktı.
Hindistan’ın Pencap eyaletinde, ayak bileğinde Hindistan Başbakanı Narendra Modi’yi tehdit eden mektup taşıyan bir güvercin Hindistan Sınır Muhafızları tarafından yakalanarak tutuklandı
Türkiye ve Almanya arasında uzun süredir tartışmaların odak noktası olan İncirlik krizi sona erdi. 7 kişilik Alman heyet, İncirlik Üssü'nde görev yapan askerlerini ziyaret etmek için yar
Ankara'nın Polatlı ilçesinde seyir halindeki yolcu otobüsünde çıkan yangında araç kullanılamaz hale geldi. Yangının fark edilmesi üzerine otobüsteki 45 yolcu tahliye edildi.
Rusya, memurların WhatsApp, Viber ve Telegram gibi sohbet uygulamalarıyla resmi yazışma yapmasını yasakladı. Yasağa uymayanlar işten atılabilecek.
Şırnak Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Beştüşebbap ilçesi Faraşin bölgesinde 11 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi" denildi.