Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye'nin kuzeyindeki Arşak ve Dabık'a yapılan harekatla IŞİD'e ait 2 savunma mevzisi, 3 komuta kontrol mevzisi ve 1 verici anten imha edildi.
Darbeyi Şubat ayında bilen ABD’li gazeteci William Engdahl, 15 Temmuz hakkında şok bir tespitte bulundu. Engdahl, "Biri çıkıp ‘Darbede ABD elçisinin parmağı vardı' derse hiç şaşırmam"
Türkiye ve Rusya’nın savunma sanayiinde gireceği işbirliği, Türkiye’nin ihtiyaçlarını görmezden gelen müttefiklerine bir cevap. Kremlin de durumdan çok memnun çünkü ABD’ye bir mesaj�
Türkiye, ABD'yi Şii güçleri Musul'a girerse yüzyıllık mezhep savaşlarının başlayacağına dair uyarıda bulundu.
Nijerya Devlet Başkanı Muhammed Buhari, eşi Ayşe Buhari'nin, hükümette köklü değişiklikler yapmadığı taktirde seçimde kendisini desteklemeyeceği yönündeki sözlerine ilginç bir yanı
Amerika Birleşik Devletleri, Musul operasyonu için Irak'a 500 askerin daha gönderileceğini açıkladı.
Halep’e bağlı Münbiç ilçesini işgal eden PYD, bölgede yaşayan Arap, Türkmen ve Kürtleri ‘Özgür Burma Muhafızları’ isimli misyoner örgüt vasıtasıyla Hıristiyan olmaya zorluyor. Ö
DEAŞ'in elinde tuttuğu Musul'a ABD ve Fransa hava harekatı düzenlendi. DEAŞ militanları uçakların görüş açısını kapatmak için lastik ve petrol yakıyor.
Pentagon, DEAŞ’ın elinde tuttuğu Musul kentinin kurtarılmasına ilişkin operasyonun henüz topyekün başlamadığını belirtti.
Irak Başbakan'ı Haydar İbadi'den başlayan Musul Operasyonu'na ilişkin açıklama geldi.
Irak'ta terör örgütü DAEŞ'in elinde tuttuğu Musul kentinin doğusunda konuşlanan ABD ordusuna bağlı topçu birliklerinin ilk defa DAEŞ hedeflerini vurmaya başladığı bildirildi.
Lozan'da Suriye toplantısı sonrası Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu açıklama yaptı. Çavuşoğlu, 'El Nusra Halep'ten derhal ayrılmalı.'' dedi.
Türkiye Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, AK Parti Kocaeli İl Teşkilatının kuruluşunun 15. yıl dönümü dolayısıyla İzmit'te bir restoranda düzenlenen programda yaptığı konuştu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Rizeli kadın çiftçilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko, 'Ülke şu anda savaş durumundadır.' dedi.