Gaziantep'te bir okulun bahçesinde top oynayan çocuklara pompalı tüfekle ateş açıldı. Olayda 5'i öğrenci 7 kişinin yaralandığı bildirildi.
Oyuncu Şaşmaz, "Değişen siyasi ve coğrafi denklemde Türkiye olarak nerede olacağız, nasıl duracağız, neler yapacağız gibi konuları irdeleyecek hikayelerimiz olacak. Global anlamda 'Myanm
Kudüs'ü Filistin'in sürekli başkenti olarak tanıyan yasa tasarısı İran Meclisinde 207 oyla kabul edildi.
Kerkük Polis Müdürü Ömer, Kerkük İstihbarat Müdürlüğü'ne bağlı 2 subayın, bir araçtan açılan ateş sonucu öldürüldüğünü söyledi.
Muhalifler, Hama ilinin doğu kırsalında Esed rejimine ait bir savaş uçağını düşürdü.
Rus muhalif aktivist Aleksey Navalnıy, Rusya’daki başkanlık seçimlerine yönelik boykot çağrısını desteklemek için halkı sokağa çağırdı.
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, "(Tek tip kıyafet uygulaması) Tek tip kıyafet zorunluluğunu 12 Eylül'de kısmen tecrübe ettik. Tek sonucu, dünya kamuoyunda Türkiye'yi itibarsız
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "PKK'nın uyuşturucudan finansmanı yılda 1.5 milyar dolardır." dedi.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Suriye'de terör örgütü DAEŞ'e karşı verilen savaşın bittiğini söyledi.
Bir araştırma firması, bunu henüz bir takıntı haline getirmemiş kişilerin, günde kaç kez cep telefonuna dokunduğunu ortaya koydu.
Sudan Dışişleri Bakanı İbrahim Ghandour, Türkiye'nin Sevakin Adası'na askeri ve sivil gemilerin bakımının yapılabileceği bir liman inşa edeceğini söyledi.
2014 yılında yaptığı sokak çağrısıyla 50 kişinin ölümüne sebep olan HDP, bugün iç savaş söylemlerini ileri sürerek hükümeti eleştiriyor.
Gümüşhane'de askerlerin gözü önünde rus ruleti oynayan astsubay yaşamını yitirdi.
ENGEREK, düşük ağırlığa sahip ve küçük boyutlarda, yerden işaretleme görevleri için tasarlanmış bir lazer hedef işaretleme cihazıdır.
TBMM Genel Sekreterliği Milli Saraylara bağlı bulunan tarihi saray, köşk ve kasırları 2017 yılı boyunca bir milyon 100 bin kişi ziyaret etti.