Firavuna gidin, zira o adamakıllı azdı. Ona tatlı dille, yumuşak bir dille hitap edin. Belki böylece aklını başına alıp imana gelir Yahut en azından yüreğine Allah korkusu düşer de
Muharrem İnce, AK Parti'nin, ülkenin hükümetsiz kalmasını istemiyorsa CHP'yi dışarıdan desteklemesi gerektiğini söyledi.
ABD Dışişleri Bakanı Kerry, Suriye’de kimyasal silahların çoğunluğunun rejim tarafından kullanıldığını söyledi, "Esed’in kendi halkına karşı olağanüstü düzeyde ahlaksızca sila
Mursi, geçtiğimiz ay verilen idam kararı ile ilgili olarak duruşma salonunda halkı bir olmaya çağırmış ve dağılmalarını öğütlemişti...
Onunla, ülkemizde üniversitelerde okuyan Balkanlı gençlerle ilgilenen Besader vasıtasıyla tanışmıştım. Seminer vermek için katıldığım kampta bu delikanlıyla tanışmak ümitlerimin ar
İsrail, Filistinli tutuklu ve mahkumların "zorla beslenmesine" imkan tanıyacak yasayı yürürlüğe koymaya hazırlanıyor.
Türkmen Birliği Komutanı Ömer Dede, PYD'nin Tel Abyad'da hükümet kurmaya kalkışması durumunda savaşın giderek büyüyeceğini söyledi. Dede, “Deraa'dan Şam'a tüm ordular asker gönderel
İsrail’de yayım Haaretz Gazetesi, bugünkü haberinde İsrail’in devam eden boykot sebebiyle son iki yılda 6 milyar dolar ekonomik zarara uğradığını açıkladı.
İngiltere'de dört ilkokulun ramazan ayı boyunca Müslüman öğrencilerin oruç tutmalarını yasakladığı ortaya çıktı.
Suriye'de binlerce sivili katleden Lübnan Hizbullahı'nın televizyon kanalına konuk olan Selahattin Demirtaş, 'Hizbullah'ın soylu direnişini selamlıyoruz' dedi.
HÜDA-PAR'lı Şeyhmus Tanrıkulu, HDP'nin PKK'ya silah bırakma çağrısı yapması durumunda kendilerinin de Hizbullah'a çağrı yapacağını söyledi.
Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Sözcüsü Beşir Atalay çözüm sürecinin seçimden sonraya bırakılmasının yanlış olduğunu söyledi.
1998 yılında işe gitmek için çıktığı evine bir daha dönemeyen 6 çocuk babası Cezvet Soysal’ın, öldürülmesi ile ilgili operasyon başlatıldı.
MHP lideri Devlet Bahçeli, koalisyon için MHP'nin şartlarının belli olduğunu, bu şartlarla görüşmeye gelecek olanlara kapıyı kapatmadıklarını söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye sınırında yaşanan olayların hayra alamet olmadığını söyledi.