"İçerideki Batı düşmanı söylemin de etkisiyle kamuoyunun ne tarih ne de jeopolitik gerçekleri kaale alma gereği duyarak bu gidişattan memnun olduğuna dair de yeterince işaret var."
Aydın Doğan'ın sahibi olduğu ve Türkiye'nin en büyük medya grubu olan Doğan Medya Grubu, Erdoğan Demirören'in sahipliğindeki Demirören Medya Grubu'na resmen satıldı.
Bu olaylar Türkiye’nin dış politikasında bir “eksen kayması”nın olduğu konusunda özellikle Batı başkentlerinde ifade eden kaygıları haklı çıkartır mı?
Rusya'yı 'ajanları öldürmekle suçlayan' İngiltere'ye cevap veren Rus Büyükelçi Nebenzia, "Ateşle oynuyorsunuz, üzüleceksiniz." diyerek tehdit etti.
Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, geçtiğimiz yıl 7 milyon kişiye kanser taraması yapıldığını, kanser taramasında hedefin bu yıl 9 milyon kişi olduğunu söyledi.
Tunceli etkisiz hale getirilen ve kırmızı kategoride yer alan örgütün sözde Erzurum saha sorumlusu Medeni Sayılgan'ın 16 ayrı terör eyleminin faillerinden olduğu belirlendi.
Eskişehir Osmangazi Üniveristesi'nde 4 öğretim görevlisini katleden, 3 kişiyi yaralayan Araştırma Görevlisi Volkan Bayar'la ilgili "FETÖ'cü" iddiaları konuşulurken Prof. Dr. Ayşe Alpay'd
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nede 4 kişiyi öldüren araştırma görevlisi Volkan Bayar'ın Tokat'tan 6 yıl önce doktora yapmak için ayrıldığı öğrenildi.
Bahreyn 80 milyar varillik petrol rezervi bulduğunu, bunun halihazırda mevcut rezervinin 8 bin katı olduğunu açıkladı.
İzmit'te, 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili olarak, 'Yerim destanınızı' başlıklı köşe yazısı nedeniyle yargılanan Yeliz Koray, 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Yeliz Koray'ı
Son dakika! Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde ihraç edilen Volkan B. adlı saldırgan dehşet saçtı. Cebinde silahıyla okula giren saldırgan, eğitim fakültesinin 3. kat�
Yunanistan Savunma Bakanı Kammenos'un skandal açıklamalarına sert yanıt veren AB Bakanı Ömer Çelik, "Yunan Bakanın açıklamalarına baktığımızda akıldan yoksun olduğunu gördük. Bizim
Karlov suikastı soruşturması kapsamında saldırgan Mevlüt Mert Altıntaş'ın örgüt içinde "abisi" olduğu tespit edilen eski BTK çalışanı gözaltına alındı.
Tunceli'de PKK'ya büyük darbe indirildi. Öldürülen 7 teröristten birinin örgütün kırmızı listeyle aranan sözde yöneticisi olduğu belirtildi.
Tunceli’nin Pülümür ilçesi kırsalında dünden itibaren devam eden ve 1 askerin hafif yaralandığı operasyonda 4 terörist ölü olarak ele geçirildi.