İsmet Özel, “Titizlik, ahlakın ta kendisidir” diyor. (Henry Sen Neden Buradasın, Sayfa 14) Demem o ki, bu titizliği, dolayısıyla bu ahlâkı, önce insan ilişkilerinde göstermemiz gerekiyor
24 Haziran seçimlerinde oy kullanacak olan 50 bin Türk vatandaşı Suriyeli mülteci, seslerini duyuracak ve Türkiye'deki sorunlarının çözümünde adımlar atacak bir ismi TBMM'ye göndermek is
Açıklama, bilgiler doğruysa, öncelikle İsrail istihbaratının gücünü sergiliyor. İran gibi bir ülkeden, nükleer çalışmalar gibi özel gizlilik gerektiren bir konuda delil olabilecek bel
Ermenistan'da muhalefet partisi lideri Nikol Pashinyan, Ermenistan Meclis'inde yapılan Başbakanlık oylaması sonucu tek aday olmasına rağmen yeterli oy sayısına ulaşamadı. 8 oy ile kaybeden P
Milliyet yazarı Serpil Çevikcan, Ak Partin'nin önemli gündem konusu olan milletvekili listesini mercek altına aldı.
İsrail Parlamentosu (Knesset), "İsrail'i Yahudi halkının ulusal devleti" olarak tanımlayan yasa tasarısının hazırlık okumasını onadı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
İsrail'in İran'ın nükleer programıyla ilgili açıklamasına, Tahran'dan "Sürpriz karşılık vereceğiz ve pişman olacaksınız" cevabı geldi.
1 Mayıs günü dolayısıyla Okmeydanı Piyalepaşa Mahallesi'nde görev yapan polis ekipleri bazı şüphelilerin elindeki poşette el yapımı 3 bomba ele geçirdi.
Grev dalgasının sürdüğü Fransa'da 1 Mayıs kutlamaları olaylı geçti. Başkent Paris şiddet görüntülerine sahne oldu.
Devlet desteğiyle başladıkları arıcılıkta 45 olan kovan sayısını kısa sürede 450'ye çıkaran İzmirli çift, yılda 20 ton bal, kraliçe arı ve polen satışıyla 300 bin lira gelire ula
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, "Kimse savaş gibi bir şey istemiyor. Bölgedeki kuralları değiştirecek olan İran" dedi.
TSK, Siirt'in Eruh ilçesinde sağ olarak ele geçirilen teröristin kırmızı bültenle aranan Malik kod adlı Osman Özonal olduğunun tespit edildiğini açıkladı.
İş arayanlara müjde. Devlet, 15 ilde 15 bin 418 kişiye sınavsız, kurayla iş verecek. Süre sınırlı, ilgi çok yoğun. Devlette çalışmak için son başvuru tarihi ne zaman, işçilerin maa
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), ihracat nisanda geçen yılın aynı ayına kıyasla yüzde 15 artarak 13 milyar 549 milyon dolar olduğunu açıkladı.