Son İstanbul sarsıntıları sonrası Türkiye depremi tekrar hatırladı, Cumhuriyet tarihi boyunca yıkıcı etkisi büyük olan beş depremle sarsıldı.
Sibirya'da soyu tükenmiş olan mağara aslanı türünden iki yavrunun "eşsiz derecede" korunmuş kalıntıları bulundu.
ABD yönetimi DAEŞ terör örgütü liderlerinden Ebu Muhammed el-Şimali'nin başına 5 milyon $ ödül koydu.
IŞİD, propaganda dergisinde, Rus uçağını düşüren bombaya ait olduğunu iddia ettiği fotoğrafı paylaşmanın yanı sıra, Çinli ve Norveçli 2 rehineyi de öldürdüğünü öne sürdü. R
İslami her terimi, kendisine İslami bir boya çalmaya çalışan DAEŞ ile ilişkilendiren HDP/PKK zihniyetinin ürünü olan Özgür Gündem gazetesi yaptığı haberinde "tekbir" den ne kadar raha
Avrupa'daki çoğu ülke için, son dönemde artan mülteci akını ötekileştirdikleri İslam tarafından demografik ve kültürel olarak kuşatılma korkusuna sebep oldu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Paralel Yapı'yla ilgili olarak "Onlar Tayyip Erdoğan'a ihanet ettiler, ben onlara ihanet etmiyorum" dedi.
Paris saldırıları nedeniyle Fransa'da ilan edilen olağanüstü hal üç aya çıkarıldı
Paris'teki saldırıların son aylarda Avrupa gündemini bir hayli meşgul eden sığınmacılar krizini daha da ağırlaştırmasından endişe ediliyor.
AK Parti güvenoyundan sonra muhalefetin kapısını çalacak. Uzlaşma arayışıyla yapılacak görüşmelerde bütçe, reform yasaları, yeni anayasa ve meclis iç tüzüğü gündemde olacak. AK P
Fransa’da da bombalar patladı. Türk Milli İstihbarat Teşkilatı derin bir nefes aldı; dünyanın ileri ülkelerinden birisinde de olabiliyordu.
Görüşmelerin en önemli ana başlıklarından birisinin de Suriye’li göçmenlerin Avrupa’ya ve Yunanistan’a akını olması öngörülüyor. Bir çok Avrupa ülkesi Türkiyenin göçmenleri AB�
Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Paris'teki terör saldılarının, ABD'nin Irak'ı işgalinin bir sonucu olduğunu söyledi.
ABD Dışişleri Bakanlığı'nın, İsrail'in Doğu Kudüs ve Batı Şeria'da yeni konut inşasına ilişkin faaliyetleri "gayrimeşru ve barış hedefine zarar verici" olarak gördüğü bildirildi.
Yeni hükümet kurulduktan sonra terörle mücadelede bir dizi yeni önlemler alınacak. Aşamalı olarak askerin yüzde 90’ı çekilecek