15 Temmuz, bir milletin demokrasi mücadelesi olarak tarihe geçti. MAZLUMDER İstanbul Şubesi eski Başkanı Cüneyt Sarıyaşar, halkın, iradesini korumak için verdiği mücadeleyi kaleme aldı.
Akşam gazetesi yazarı Hüseyin Besli, demokrasi şehidi olan Erol Olçok ve oğlu Abdullah Olçok için bir yazı kaleme aldı.
Kosova'da görev yapan ancak izinli olarak Türkiye'de bulunan Kurmay Albay Tanju Poshor, darbe girişimi soruşturmasında gözaltına alındı
MHP'li muhalifler, FETÖ'nün darbe girişimi dolayısıyla bugün yapacakları toplantıyı erteledi. Yeni olağanüstü kurultay için toplanan imza sayısının "500'ü geçtiği" belirtildi.
Başbakan Yıldırım ile MHP lideri Bahçeli yaptıkları görüşmenin ardından ortak açıklama yaptı. Bahçeli açıklamasında, "Gelecekte böyle bir teşebbüse bir daha imkan tanımayacak de�
Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, darbe girişimi ihbarının saat 16'da MİT tarafından kendilerine iletildiği ve bu bilginin Genelkurmay Karargahında; Genelkurmay Ba
FETÖ üyesi darbecilerin, karargah yaptığı Akıncı 4’üncü Ana Jet Üssü, Osmanlı döneminde de ihanet üssü olarak kullanıldı.
Dolandırıcılar FETÖ soruşturmasını fırsata çevirmeye çalışıyor.
15 Temmuz FETÖ'ye ait cuntacı askerlerin darbe girişiminin yaşandığı gece köprüde bir mucize gerçekleşti. Anestezi uzmanı Dr. Mehmet Çelik, nöbetçi olarak hastaneye yetişmeye çalış�
AB Komiseri Günter Oettinger, idam cezasının getirilmesi halinde Türkiye'nin AB üyesi olamayacağını ifade etti.
HAMAS Siyasi Büro Başkanı Meşal, Türkiye'deki darbenin başarılı olması halinde kaybedenlerin başında Filistin'in olacağını söyledi.
Başbakan Binali Yıldırım televizyonlara bağlanıp Türkiye'de olup bitenin adını darbe olarak koyduğunda Türkiye'de saatler 23:00'ı gösteriyordu.
Kuvvet komutanları Salih Zeki Çolak, Bülent Bostanoğlu , Abidin Ünal ve Galip Mendi, Kocatepe Camisi'nde cenaze törenine katıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaldığı otele saldıran isimlerden olan Tuğgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş yakalandı!
15 Temmuz gecesi FETÖ terör örgütünün Türkiye genelinde kalkıştıkları darbe girişimi, halk tarafından geri püskürtüldü. Darbe girişimleri başarısız olan FETÖ'nün yurt dışında