Dünyanın en değerli sosyal medya şirketi Facebook, geçen ay patlak veren veri skandalına karşın yılın ilk 3 ayında 4 milyar 900 milyon dolar kâr etti.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, kıdem tazminatı konusunun ortak akıl ile birlikte çözülebileceğini, "Yaptık, oldu" şeklindeki bir modelden kimsenin memnun olmayac
ABD Senatosu, Başkan Donald Trump'ın Dışişleri Bakanlığı'na aday gösterdiği eski CIA Direktörü Mike Pompeo'nun bu göreve getirilmesini onayladı.
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül canlı yayında 24 Haziran'da kullanılacak oy pusulasını gösterdi.
ÖSYM tarafından 1 Nisan'da uygulanan Yabancı Dil Sınav'nın sonuçları erişime açıldı.
Batı Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyan Çekya, Kudüs'teki fahri konsolosluğunu yeniden açacağını duyurdu.
Başbakan Yıldırım, İspanya dönüşü uçakta gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Bunlardan biri de Abdullah Gül'ün SP tarafından çatı aday gösterilmesi ile ilgiliydi. Yıldırım
Haber Türk yazarı Muharrem Sarıkaya muhalefetin ittifak arayışlarını köşesinde değerlendirdi.
Karar gazetesi yazarı Hakan Albayrak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önceki gün yaptığı konuşmada vadettiği daha demokratik Türkiye sözünü köşesine taşıdı.
Star gazetesi yazarı Yahya Bostan, Gül'ün Cumhurbaşkanı adaylığının yeni gündeme gelmediğini aylardır bunun için kulis yokladığını iddia etti.
Yeni Şafak yazarı Mehmet Acet Abdullah Gül'ün olası adaylık ihtimalini köşesinde değerlendirdi.
Uluslararası toplum, dünyada en fazla sığınmacıya ev sahipliği yapan Türkiye'nin politikalarını "benzersiz bir cömertlik" olarak nitelendirdi.
Mükemmel anaokulu gösterilerinin ardında ezilmiş çocuklar vardır!
Rus senatör İgor Morozov, Moskova'nın Suriye'ye Katar askerlerinin gönderilmesine kati surette karşı çıktığını söyledi.
HDP Parti Meclisi'nde, tutuklu eski HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın cumhurbaşkanı adayı gösterilmesine karar verildi.