Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yaptığı basın toplantısında "Fetullah Terör Örgütü'nün iki ülke ilişkilerine kastettiği anlaşılıyor" dedi.
MİT TIR’larının durdurulması olayında Paralel Yapı’ya bağlı 15 ‘memur FETÖ imamı’ ile birlikte eylemi gerçekleştirdikleri belirlenen 34 muvazzaf asker hakkında yakalama kararı çık
8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ölümüyle ilgili olarak oğlu Ahmet Özal'dan "FETÖ" iddiası geldi.
Rusya Ekonomik Kalkınma Bakanı Aleksey Ulyukaev, "Türk gıda ürünlerine yönelik ambargo yıl sonuna kadar kaldırılabilir." dedi.
FETÖ darbe girişimine ilişkin soruşturmada Kadıköy'de gözaltına alınan kişilerin yazışmalarında, devlette kadrolaşmanın devam etmesi yönünde talimat verildiği belirlendi. Örgütün
FETÖ soruşturması kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı'nda 2 bin 560 personel daha görevden uzaklaştırıldı.
FETÖ militanı Enes Kanter ve babası Mehmet Kanter hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Kanter ailesinin hukuki yaptırımlara maruz kalmamak adına 'evlatlıktan reddetme' tiyatrosu sahneledi�
Katıldığı TV programında Mete Yarar FETÖ'nün devletin server'ını silerek Güneydoğu'da muhbirleriyle bağlantısını kestiğini söyledi.
Kamuda FETÖ temizliği devam ediyor. 11 kriter ile verilen nota göre kendini gizleyen terör örgütü üyeleri deşifre edilerek görevden el çektirilecek.
15 Temmuz darbe girişiminin ardından sıklıkla gündeme gelen 'FETÖ içi evlilik müessesi' ilk kez bir itiraf ile açıklığa kavuştu.
FETÖ ile doğrudan bağı bulunan ve bunu reddetmeyen Enes Kanter ailesinin kendisini evlatlıktan reddetmesi üzerine soyadını değiştirdi. FETÖ lehine çalışan ve bunu twitter üzerinden de d
Diyarbakır'ın Silvan, Kulp ve Hazro ilçelerine bağlı 13 köyde sokağa çıkma yasağının ilan edildiği bildirildi.
İzmir'de FETÖ yapılanmasına yönelik soruşturmada örgüte finansal destek sağladığı iddia edilen 13 işadamı ve bir gazeteci gözaltına alındı
Yenikapı'da düzenlenen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"nde çekilen fotoğrafın hikayesi ortaya çıktı.
Sözcü Gazetesi'nin 15 Temmuz kanlı darbe günü darbe girişimi başlamada 5 saat önce yayınladığı 'Sözcü Erdoğan'ı buldu' haberi sebebiyle soruşturma başlatıldığı ortaya çıktı.