Japonya Başbakanı Shinzo Abe, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kuzey Kore'ye karşı birlikte harekete geçmeyi kabul ettiğini söyledi.
Bartın'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na üye olduğu iddiasıyla yargılanan eski polis memuru 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Wolaita Sodo Üniversitesince Afrika ülkelerinde tarım alanlarına zarar veren tırtıllara karşı ilaç geliştirildi
'Deyimin aslı; "yağmurdan kaçarken doluya tutulmak" idi. Madem 'bunaltıcı sıcaklar bu hafta da devam ediyor, özellikle öğle saatlerinde dışarıya çıkmayın!' haberleriyle karşı karşıy
Darbe girişiminde birinci köprüyü kapatan er ve askeri öğrencilere Kuleli’de yola çıkmadan önce ‘Ordu yönetime ey koydu, emirlere uyulacak’ denildiği ortaya çıktı.
AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları üyesi bir grup, İsrail’in Mescid-i Aksa’ya düzenlediği kısıtlamaları protesto etti.
ET֒nün kumpas Ergenekon soruşturması o dönem adı konmamış olsa da 12 Temmuz 2007 yılında Ümraniye’de bir gecekonduda bulunduğu iddia olunan 27 el bombasıyla başlatılmıştı. Emekli
İsimlerine geçmeden önce tam doğum gününü söylemeliyiz; 23 Temmuz 1950. Beyaz Devrim’den yani 14 Mayıs 1950’de Demokrat Parti’nin tek parti rejimini yıkmasından üç ay sonrası. Her
Kudüs'te Mescid-i Aksa'da İsrail'e karşı protesto gösterileri düzenleyen Filistinliler Beşar Esed ve Sisi aleyhine de dua etti.
Filistinliler, Arap rejimlerinin suskunluğunu protesto etti ve başta Suudi Arabistan olmak üzere, Ürdün, Mısır ve Filistin'deki yöneticileri işbirlikçi ilan ettiler.
FETÖ lideri Fetullah Gülen, örgüt militanlarına seslendiği konuşmasında 27 Mayıs ve 12 Mart darbesini yapanlara övgüler yağdırdı.
Avustralya'da, Müslüman, Hristiyan, Yahudi ve Aborijinler ile insan hakları savunucuları İsrail'i protesto etti
Venezuella'nın Ankara Büyükelçisi Jose Gregorio Bracho Reyes, FETÖ'ye çok güçlü sözlerle tepki gösterdi... Türkiye'ye karşı girişilen darbe girişiminin ardından Avrupa'nın emperyalis
15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sonrası eski Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk’ün üste görevli askerlerle yaptığı telefon konuşmaları ek klasörlere girdi...
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Hakkari Yüksekova'da Rahmo Tepe Üs bölgesini denetledi, bir askerin babasını telefonla arayarak görüştürdü.