Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi'nde (İSEDAK) İslam ülkelerine yaptığı çağrı karşılık buldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin, bir kez daha telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede sivilllerin tahliyesi için Halep'te ilan edilen ateşkesin bozulması ele a
Geçtiğimiz Nisan ayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ağır hakaretler dolu bir program yayınlayan Alman devlet televizyonu ZDF yeni bir skandala imza attı.
Muhtarlara hitap eden, Cumhurbaşkanı Erdoğan, "PKK'ya, DAEŞ'e, FETÖ'ye ve tüm terör örgütlerine karşı milli bir seferberlik ilan ediyorum" dedi.
Halep'teki insanlık dramına değinen CumhurbaşkanıErdoğan, Halep'te yaşananlar karşısında Birleşmiş Milletler'in harekete geçmesinin önemine değindi, konuyla ilgili olarak BM Genel Kurul
İHH öncülüğünde 14 Aralık Çarşamba günü Türkiye’nin dört bir yanından Cilvegözü sınır kapısına “Halep'e Yol Açın” sloganıyla kara konvoyu yola çıkacak.
İHH öncülüğünde 14 Aralık Çarşamba günü Türkiye’nin dört bir yanından Cilvegözü sınır kapısına “Halep'e Yol Açın” sloganıyla bir kara konvoyu yola çıkacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör saldırısının gerçekleştiği Beşiktaş'taki "Şehitler Tepesi" adı verilen yerde incelemelerde bulundu.
Tüm Türkiye'yi yasa boğan terör saldırısı toplumun geniş kesiminde lanetle karşılanırken, bazı isimler terör saldırısı üzerinden provokasyon yapma gayreti içine girdi.
İHH öncülüğünde 14 Aralık Çarşamba günü Türkiye’nin dört bir yanından Cilvegözü sınır kapısına “Halep'e Yol Açın” sloganıyla bir kara konvoyu yola çıkacak.
Beşiktaş'taki saldırının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında güvenlik toplantısı yapılıyor. Öte yandan AK Parti, CHP ve MHP Meclis grupları ortak bildiriyle saldırıyı k
Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'daki saldırılarda yaralananları ziyaret etti. Çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bunlar yanlarına kalmayacak, daha ağır bedeller ödeyecekler"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arayan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, saldırıyı kınadı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kazakistan ziyareti ertelendi.
Açıklamadan öne çıkan başlıklar şöyle: "İnovasyon bize dışarıdan gelmiş olsa da içerdiği anlam açısından kendi öz malımızdır. Türkiye ayağa kalkmadan bölgemizin ayağa kalka