Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Kudüs'te Müslümanlara yönelik ihlalleriyle ilgili telefon görüşmesi yaptı.
Bu sene 9'uncusu düzenlenen Beyoğlu Sahaf Festivali, Tepebaşı'nda kağılarını kitapseverlere açtı
Bulgaristan, ülkenin güneydoğusundaki Türkiye sınırına mültecilerin geçişini engellemek için sayısı 1.000’e varan asker yığmaya başladı.
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Salihli İlçe Teşkilatı'na bu sabah saatlerinde parti yetkililerinin nezaretinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan aramada 164 adet mü
Mısır'daki darbe yönetimi yıllardır İsrail ablukası altında yaşam mücadelesi veren Gazzeliler'in can damarını kesiyor.
CHP lideri Kılıçdaroğlu, 17 Aralık soruşturmasında tutuklanıp serbest kalan Rıza Sarraf'a hakaret ettiği gerekçesiyle 5 bin lira tazminat ödeyecek.
AK Parti kuruluşundan 14 yıl sonra neden insan haklarından sorumlu bir genel başkan yardımcısı seçti? Bu göreve getirilen Ayhan Sefer Üstün soruya "Yaptıklarımızı anlatamadık" cevabın
İddianamede Cemaat lideri Fethullah Gülen “Silahlı örgüt kurmak ve yönetmek” ile suçlanıyor.Hidayet Karaca’nın ‘örgüt üyeliği’ ile suçlandığı iddianamade Zaman Gazetesi Genel Yay
Fransa Cumhurbaşkanı Francois Hollande, mültecilerin Suriye'deki iç savaş bitene kadar Türkiye'de kalması ve ihtiyaçlarının karşılanması için AB liderlerine çağrıda bulundu.
Siyasi partiler 1 Kasım seçimleri için milletvekili aday listelerini bugün Yüksek Seçim Kurulu'na sunacak. YSK gerekli incelemeleri yaptıktan sonra listeler 28 Eylül günü netleşecek. En bü
Şırnak Valisi Ali İhsan Su, Cizre İlçesi'nde 4 Eylül'de başlayan ve 8 gün süren sokağa çıkma yasağı sırasında düzenlenen operasyonlarda PKK'nın kaybının 40-42 olduğunu söyledi.
CENTCOM Komutanı Austin, eğit-donat kapsamındaki Suriyeli muhaliflerden sadece dört veya beşinin sahada IŞİD’le savaştığını açıkladı. Senatör McCain programı "açıkça ve ne yazık
Doğu’daki çatışmalı ortam nedeniyle pek çok camide sabah, akşam ve yatsı ezanları okunamıyor, bazı camiler açılamıyor. İmamlar tayin için müftülüklerin kapısını aşındırıyor.
BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun, Suriyeli sığınmacıların Macaristan ve Sırbistan'da gördükleri muamelenin kabul edilemez olduğunu söyledi.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu taş ve yanıcı madde atan Filistinlilere karşı sert önlemler alınacağını açıkladı. Netanyahu'nun taş ve molotofkokteyli atanlara keskin nişancılar