Hint köylüler, Kurban Bayramı dolayısıyla inek kesmek isteyen Arakanlı Müslümanlara saldırdı.
Terör örgütü Şebab’ın Cubaland özerk bölgesindeki bir askeri merkeze düzenlediği intihar saldırısında 20’den fazla kişi öldü.
Suriye'de PKK ve MLKP saflarına katılan anarşist Antifa hareketi, terör örgütleriyle iş tutan ABD'yi vuruyor.
Hamas ve Fetih hareketleri, İsrail'in, "Batı Şeria'nın El-Halil kentinde yaşayan Yahudi işgalcilerin Filistin yönetimine bağlı belediyeden ayrılması" yönünde aldığı karara tepki göste
Hollanda'da inşası devam eden Tevhid camii'ne İslamofobik saldırı düzenlendi. Aşırı sağcı "ID Verzet" hareketi mensubu bir grup, Venlo kentinde yapımı süren Tevhid Camii'nin çatısı ve
Özbekistan'ın Urgench kentinde, bir gecede binlerce kişi polis merkezine götürüldü.
Myanmar’ın Nobel Barış Ödüllü lideri Ang San Su Çi, Arakan Müslümanlarına uygulanan katliamı ülkeye yabancı basın ve yardım örgütü mensuplarını almayarak örtbas etmeye çalışt�
Bikini ile namaz kılan kadının görüntüsü sosyal medyada tartışmalara neden olurken, bu kez de bir grup erkeğin mayoları ile namaz kılma görüntüleri sosyal medyaya düştü.
BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, Myanmar güvenlik güçlerinin uyguladığı "aşırılıktan" derin endişe duyduğunu belirtti.
ABD'nin DEAŞ ile Mücadele Özel Temsilcisi McGurk, PKK'nın Suriye uzantısı YPG'nin Münbiç sorumlusu Ebu Emced'İN öldürülmesi üzerine taziye mesajı yayınladı.
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, Buca ilçesinde cezaevi servisinin geçişi sırasındaki saldırının, çöp konteynerine bırakılan el yapımı bombayla gerçekleştirildiğini bildirdi.
Irak Başbakanı Haydar El İbadi, Türkmen kenti Telafer'in terör örgütü DEAŞ'ın elinden tamamen kurtarıldığını duyurdu.
Gaziantep'te FETÖ'nün "milli eğitim yapılanması"na yönelik dava kapsamında deşifre edilen ByLock yazışmaları, örgütteki dağılma ve panik havasını ortaya koydu.
İsrail askerlerinin, Batı Şeria'nın El-Halil kentindeki Hurriyye Medya Ağı'nı şiddet propagandası yaptığı gerekçesiyle 6 ay süreyle kapattığı bildirildi.
İskoç bilim insanları, kanserli hücreleri öldüren, mevcut tedavilerden daha etkili olabilecek yeni bir tedavi yöntemi bulduklarını duyurdu.