Sosyolog Öz, Somali'nin başkenti Mogadişu'da 14 Ekim Cumartesi düzenlenen ve 300'den fazla kişinin ölümüne yol açan terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada " Şapkası, terör
Cumhurbaşkanının danışmanlarından Bülent Gedikli, Dünya Bankası'nın Türkiye büyüme tahminini ile ilgili yaptığı yorumda, "Analiz körlüğü bu olsa gerek!" dedi.
Katalonya lideri Carles Puigdemont, İspanya Başbakanı'na gönderdiği mektupta kendileriyle görüşmemesi halinde bağımsızlık ilan edeceklerini söyledi.
Türkiye ile ABD'nin vize işlemlerini karşılıklı askıya almasına ilişkin Adalet Bakanı Gül, "ABD ile dün bir görüşme oldu. Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcımız başkanlı�
Times: Kürt savaşçılarının bu operasyonda en büyük silahları, tüfekleri değil telsiz ve Google haritalarıydı
ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Haley, "Ortadoğu'da barış ve güvenliğe yönelik her tehdit İran ile bağlantılı" dedi.
Ana vatanı Türkiye ve günümüzde sadece Antalya'nın Düzlerçamı bölgesinde tespit edilen alageyiklerin sayısı 302'ye düştü
Kuveyt Meclis Başkanı al-Ghanim, Uluslararası Parlamentolar Birliği toplantısında İsrailli heyete 'derhal burayı terkedin, çocuk katilleri' dedi.
Irak Başbakanı İbadi, Kerkük kent merkezinde güvenliğin yerel polis ve anti terör timleri tarafından sağlandığını söyledi.
İzmirli Cengiz Kılıç, 55 dereceye kadar ulaşan ısıtmalı mont, yelek ve ceket üretti. 224 gram ağırlığında batarya sayesinde ürünlerin içerisinde yer alan altı adet ısıtma pedini ha
Kahire'de imzalanan Filistin uzlaşı anlaşmasının ardından Gazze'de insani durumun iyileşmesi bekleniyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 40. Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan Barzani'ye sert tepki göstererek, "Bugün Türkiye niye sınır kapısını kapatıyor?
Irak ordu birlikleri ile İran yanlısı Haşd-i Şabi güçleri Kerkük kentini Peşmerge’den aldı. Fakat şimdi bölge için yeni bir tehlike söz konusu...
Dudullu Terfi Merkezi'ndeki çalışmalar nedeniyle İstanbul'un Asya ve Avrupa yakalarının çeşitli bölgelerinde su kesintisine gidilecek.
Sıkıntı, stres, birikir, birikir ve tatil yaklaşır yaklaşır. Beklenti artar artar. Bir an önce bu zaman ve mekân kıskacından kurtulup biraz nefes almak istersiniz. İşte bunun adı “tatil