Üsküdar'da küçük bir vakıfta, ülkeyi ve dünyayı kurtaracak hayaller kurardık. O vakıfta Fethullah Gülen'in videolarını psikolog bir arkadaşımıza izletip, onun ruh hastalığına teşh
Toplumların yabancı kültürlere özenmesi, hatta benimsemesi durumu hiç de ender rastlanan bir olay değildir. İnsanlığın doğası gereği farklı olana ilgi duyar, benimser, reddeder ya da uz
Livni'nin pazartesi günü, Belçika'nın başkenti Brüksel'de Avrupa'da anti-semitizmi konu alan bir konferansa katılması bekleniyordu. Ancak eski bakan ziyaretini iptal etti.
TZOB Genel Başkanı Bayraktar, Türkiye’de yaş sebze ve meyvenin tarladan sofraya ulaşıncaya kadar önemli kayıplara uğradığını belirttiği açıklamada ekmek israfı konusunda da değinere
Türkiye, İsrail'in Filistin topraklarındaki yasa dışı yerleşimlerde 560 yeni konut inşasına onay vermesini kınadı.
ABD, Türkiye sınırında Dırbesiye-Haseki arasında dördüncü askeri üssünü inşa etti. Üsse 800 ABD komandosunun konuşlandığı ileri sürüldü.
Fransa'da aşırı sağcı Ulusal Cephe'nin lideri Le Pen, Avrupa Birliği'nin tüm branşlarda başarısız olduğunu söyledi, "AB öldü ancak farkında değil" dedi.
İsrail, Filistin toprağı olan Doğu Kudüs'te 560'tan fazla yerleşim biriminin inşasını onayladı. Karar Trump'ın görevine başlamasına kadar ertelendi.
Bizim için kimi zaman iletişim kimi zamansa eğlence aracı olan internet terör örgütlerinin propagandalarını yaptığı bir alana dönüştü. Örgütlerinin yaptığı paylaşımlara baktığ
İtalya'da Fransa'daki okul gezisinden dönen öğrencileri taşıyan otobüs kaza yaptı. Meydana gelen kazada 16 Macar öğrencin hayatını kaybetti.
Bir kişi düşününüz ki, aklı-fikri, hayalhânesinde, halusinasyonlar içinde ürettiği entrikaları daha bir şekillendirmekle meşgul..
Yalnızca edebiyatın, siyasetin, ticaretin peşinde olamayız. Ben sanatıma, kazancıma yahut oy oranıma bakarım diyemeyiz. Evvela bir şahsiyet olarak temayüz etmeliyiz. Önce şahsiyet, hemen a
Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, Suriye'nin kuzeybatısında Fetih El Şam Terör Örgütünün hava saldırısıyla vurulduğunu duyurdu.
Fransa'nın Beziers kentinin aşırı sağcı Belediye Başkanı Robert Menard, ülkenin 'en yalancı politikacısı' seçildi.
Yılbaşı gecesi Reina’da otuz dokuz masum insanı katleden ve önceki gün çok başarılı bir operasyonla canlı olarak yakalanan Ebu Muhammed Horasani kod isimli Abdülkadir Masharipov’un bir �