“Bebek Evi” öyküsü çocukluğun tarihine düşülmüş muazzam bir not olarak hiç eskimeden, güncelliğini kaybetmeden zamana direnerek öylece kalacaktır.
Hürriyet yazarı Uğur Gürses erken seçim kararının piyasalara etkisini köşesinde değerlendirdi.
Karar gazetesi yazarı Mustafa Karaalioğlu 24 Haziran seçimlerinin Türkiye'yi daha huzurlu bir iklime sokabileceğini iddia etti. Özellikle ekonomi alanında yaşanan tıkanıklık ve belirsizliğ
Myanmar hükümeti, Arakan eyaletindeki Müslümanlara yönelik katliamlarının ardından bölgede kalan Arakanlı Müslüman köylülere yardım ulaşmasına engel oluyor.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, "Merkezdeki bazı uygun okullara katlı ya da yer altı otoparkı yapılması konusunda çalışmalarımız sürüyor." dedi.
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı adayı olma ihtimalinin zayıf olduğunu söyledi.
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylığını desteklediklerini söyledi.
Viyana'nın en büyük camilerinden birinde Çanakkale Savaşı'nın canlandırıldığı etkinlik Avusturya'da gündeme oturdu. Türkiye karşıtlığıyla bilinen Avusturya Başbakanı Sebastian Kur
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Batı dünyasında ve özellikle Avrupa'da Müslüman karşıtlığı çığ gibi yükseliyor. Göçmenlere karşı düşmanlık hayatın her alanına yans�
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, "MHP olarak seçim startını verdik bugün itibarıyla. 21 Nisan'da Kızılcahamam'da MYK, MDK, milletvekilleri ve il başkanlarımızla toplantımı
Irak'ın Musul vilayetinde 9 ayda, terör örgütü DEAŞ mensubu olmakla suçlanan 212 kişi idam cezasına çarptırıldı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna TVNET'e özel açıklamalar yaptı. Başkan Tuna, Ankra'da yeni metro hatlarının yapılacağını belirtti.
Tesla, son zamanlarda Model 3 ile yaşadığı sıkıntılarla gündeme geliyor. Böyle olunca da Elon Musk için stresli bir dönem başlıyor. Geçtiğimiz günlerde sıkça duyduğumuz iflas haberl
Avrupa'da ırkçılık ve İslamofobi ile birlikte saldırılar arttı. Kimi zaman Müslümanlar, kimi zaman, azınlıklar, kimi zaman da göçmenler saldırıların merkezinde yer alıyor.
İran Devrim Muhafızları, 1 polis memurunun Mircave şehrinde sınırda pusu kurularak öldürüldüğü, diğer 2 askerin ise yola yerleştirilen mayının infilak etmesi sonucu hayatını kaybetti