Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde Müslüman gençleri Hristiyanlaştırma çalışmaları ile gündeme gelen misyoner dernekler, şimdi de gözlerini yardım bahanesiyle ülkelerindeki iç savaştan
Almanya'nın Münih kentindeki DİTİB 'Hacı Bayram Camisi'ne saldırı girişiminde bulunuldu.
Türkiye tarihinin en büyük camii yapım projesi olarak bilinen Çamlıca Camisi’nde çocuklar için ayrı abdesthane yapılacağı açıklandı.
Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan'ın İmralı'da kalmasının kendileri için kabul edilemez olduğunu söyledi.
22 Haziran'da Esed’in resmi haber ajansı SANA #SummerInSyria (Suriye’de yaz) tagıyla bir kampanya başlattı.
Bursa’da, otomotiv fabrikalarında 16 Mayıs’ta başlayan ve yaklaşık 10 gün süren üretimi durdurma eylemlerine karıştığı belirtilen işçiler bir bir işten çıkartılıyor.
Fatih Sultan Mehmed’in İstanbul’da yaptırdığı ilk medrese olan ve Koç Holding’in işletmeciliğini yaptığı Zeyrekhane’de, içki servisine son verildi. Gazetemizin defalarca gündeme getir
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin AKP’yle koalisyon kurmasının daha önce açıkladıkları 14 ilkeye bağlı olduğunu belirtirken, böyle bir koalisyonda ‘rövanşist’ davranmayacak
Suriye Türkmen Meclisi Bayırbucak Bölge Sorumlusu İzzet Sohta, IŞİD, PYD ve Esed rejiminin aynı amaca hizmet ettiğini söyledi.
PKK ile HDP'nin karşı çıktığı ve defalarca şantiyesi basılarak çalışma araçlarının ateşe verildiği Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde 26 Mayıs'ta açılışı yapılan Selahaddin Ey
Irak Şam İslam Devleti (IŞİD), Rusya'nın Kuzey Kafkasya bölgesindeki 'Kafkasya Emirliği'nin bağlılık yemini etmesi ardından 'Kafkas vilayetini' ilan etti.
Türkiye’den 4 bin 500 kişi, PYD’nin askeri kanadı YPG’ye katıldı. PKK dağ kadrolarından da 4 bine yakın örgüt mensubu Suriye’de YPG saflarında savaş yürütüyor.
AK Parti'nin kuruluşunda yer alan ya da daha sonradan katılıp Parti'yi yarı yolda bırakan milletvekillerinden ses yok
Suriye'deki Kürt siyasi hareketi Demokratik Birlik Partisi (PYD) Lideri Salih Müslim, İtalya'da çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Bir öğrenci velisinin tartışmalı bir soruyu yargıya taşıması nedeniyle TEOG puanları açıklanamadı. 1 milyondan fazla öğrenci kayıt için mahkemeden çıkacak sonucu bekliyor