Suudi Veliaht Prens Muhammed Bin Selman'ın kardeşi Halid bin Selman Amerika'nın Virginia eyaletinde 12 milyon nakit ödeyerek sekiz odalı bir saray aldığı belirtildi.
İsrail istihbarat servisi MOSSAD’a yakınlığıyla bilinen DEBKAfile’ın askeri kaynaklara dayandırdığı habere göre Trump yönetimi Türkiye’yi de çok yakından ilgilendiren bir kararın e�
Çamaşır makinası yok, sıcak su yok, deterjan yok, temiz su bile yok ama kadıncağız yine de mutlu, yine de gülümsüyor.
Sabah gazetesi yazarı Burhaneddin Duran, McMaster'ın yerine Trump tarafından göreve getirilen J. Bolton'u köşesine taşıdı.
Yeni Şafak yazarı Taha Kılınç, Kadisiye filmi üzerinden dönemin politik anlamlarını köşesine taşıdı.
Şiddet gören veya görme ihtimali olan kadınların, ihbarlarını polise daha hızlı iletmeleri amacıyla hazırlanan Kadın Acil Destek İhbar Sistemi (KADES) hizmete girdi.
Pakistan'ın başkenti İslamabad şehrinde milli gün kutlamalarında Türkiye üretimi Atak helikopteri gösteri uçuşu yaptı.
ABD yönetimi, siber saldırılarla fikri mülkiyet ve veri hırsızlığı yaptıkları gerekçesiyle İran'ın Mabna Enstitüsünü ve 10 vatandaşını yaptırım listesine ekledi.
HDP Van Milletvekilleri Lezgin Botan ve Adem Geveri'nin yargılandığı davada, Botan'a 18 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verildi, Geveri beraat etti.
CHP Gençlik Kolları Eski Genel Başkan Yardımcısı Deniz Demir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni baş danışmanı oldu.
Bakan Fakıbaba, özelleştirme ihalesine alınan Bor Şeker Fabrikasına ilişkin, "Şeker fabrikasına gelince, özelleştirmenin çiftçi kardeşlerimize bir zararı olmayacak. Buna inanarak söyl�
Zeytin dalı harekatı kapsamında şehit olan 2 askerin naaşına ulaşıldığı açıkladı.
TSK ve ÖSO, Afrin'in Fafretin, Bercke ve Kebaşin köylerini teröristlerden temizledi.
Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, 'DSP, seçimlere tek başına katılacak. Yerel yönetim seçimlerine, milletvekilliği genel seçimlerine ve cumhurbaşkanı seçimine kendi
FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Maltepe'deki 2. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda yaşananlara ilişkin davada, 10 sanığa "anayasayı ihlal" suçundan ağırlaştırılmış müebbe