Forbes dergisinde bir makale kaleme alan Lauren Thompson, Rusya'nın Baltık ülkelerini istemisi halinde, bölgeyi 2-3 günde ele geçirebileceğini yazdı.
DAEŞ terör örgütünün Ankara'da düzenlediği çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiği saldırıyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.
AÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Demirer, Türkiye Bilimler Akademisi Gıda, Beslenme ve Kanserin Önlenmesi Sempozyumu Raporu'nda çarpıcı sonuçlara ulaşıldığını söyledi.
Ege Denizi'nde, Rus savaş gemisi 'çarpışmamak' için bir Türk balıkçı teknesine uyarı ateşi açtı. Rus Savunma Bakanlığı olayla ilgili olarak Moskova'daki Türk askeri ateşesini bakanl�
Mısır'da darbeyle iktidara gelen Sisi'nin gizli gözaltı merkezlerinde yüzlerce kişiye işkence yaptığı ortaya çıktı. Askeri hapishanelerde ve karakollarda ise yüzlerce kişinin kayboldu.
Türkiye'nin Rus jetini düşürdüğü 19-24 Kasım tarihleri arasında Rusya'nın, 16 kez sınırı ihlal ettiği ortaya çıktı.
Türkmen Milli Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Muhammed Vecih Cuma, 'Esed, Türkmenlere katliam ve soykırım uyguluyordu. Şimdi ise Rusya yapıyor. Rusya Suriye'yi işgal etmiş durumda' dedi.
Şırnak'ın bağlı Yeniaslanbaşar köyü karakolundan açıköğretim sınavına gitmek için ayrılan 2 askerden haber alınamıyor Askerlerin PKK'lılar tarafından kaçırılmış olabileceği i
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak’ın Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’ne başvurusunun dürüst bir adım olmadığını ifade etti.
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristler tarafından barikatların arkasına bırakılan giydirilmiş cansız manken bulundu.
Kars'ta, bölücü terör örgütüne karşı yürütülen askeri operasyonlar nedeniyle Selim ve Sarıkamış ilçelerindeki ''geçici askeri güvenlik bölgesi'' süresinin uzatıldığı bildirildi
Halkın güvenliği için gece gündüz demeden çalışanlardan biri de Emniyet Müdürlüğü mensuplarıdır. Osmanlı'dan yakın zamana kadar fotoğraflar bize çok anlatıyor.
Rusya'nın Türkiye'ye yönelik yaptırımlarının ardından İran, Suudi Arabistan, Katar, Azerbaycan, Mısır ve Türkmenistan ile gündeme gelen doğalgaz anlaşmaları 'alıcı' pozisyonunda olan
İnşa edilecek yeni sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) terminalleri ile Türkiye'nin Rusya'ya olan bağımlılığı da ciddi oranda azalacak.
Rusya'nın bu yıl yüzde 3.8 küçüleceği, gelecek yıl ise 0 büyüme gerçekleştireceği tahmin ediliyor.