Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Bülent Arınç'ın 'Erdoğan'ın sürece yönelik çıkışları hükümetimizi yıpratır' sözlerine çok konuşulacak bir cevap verdi.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, CHP’nin Gelirler İdaresi’nin özerkleştirilmesi söylemlerine cevap verdi.
İHH tarafından Diyarbakır’da düzenlenen ‘Ortadoğu’da Kürtler ve Barış’ konulu sempozyum sonrası Akit’in sorularını cevaplayan Dünya Müslüman Alimler Birliği Genel Sekreteri Prof. D
Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı İsmail Heniyye, 1915 olaylarına karşın Türkiye'nin yanında olduklarını söyledi...
IŞİD lideri Ebubekir Bağdadi'nin askeri yardımcısı Visam Kenan'ın Musul'da öldürüldüğü açıklandı.
2002 yılında girdiği seçimler öncesi uçuk vaatleri ile bilinen hortumcu Cem Uzan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim vaatlerini kopyacılıkla suçladı.
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, HDP'nin açıkladığı seçim beyannamesinin Türkiye toplumunu yansıtmadığını belirtti.
İletişim bilimciler Ali Saydam ve Ali Atıf Bir, reklamcı Ali Taran’ın CHP için hazırladığı seçim kampanyasını yine Taran’ın hazırladığı Genç Parti’nin kampanyasına benzetti.
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, ana muhalefet partisi CHP'nin seçim vaatlerini eleştirdi: İktidar hedefi olsaydı öylesine sorumsuz ve pervasız bir tutum ortaya koymazdı.
Kabe maketinin olduğu Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi'ne ihramla giden Cihat Duman, emniyette "Gezi'de de eylem yapmıştım" dedi.
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, cemevlerinin de cami, kilise ve sinagoglar gibi elektrik faturasından muaf tutulması talebini reddeden Türk mahkemesinin ‘ayrımcılık’ yaptığına karar vermi
Beyaz Saray Özel Kalem Müdürü McDonough ile Ulusal Güvenlik Danışmanı Yardımcısı Rhodes’la bir araya gelen Amerika Ermeni Ulusal Komitesi, "McDonough ve Rhodes, Obama'nın konuşmasında '
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Hollanda ve Almanya programı dönüşü beraberindeki gazetecilere önemli açıklamalarda bulunurken HDP'yi uyardı...
AB Komisyonu Enerji Birliği Başkan Yardımcısı Sefcoviç, Türkiye ile hem gaz hem de TANAP'ın destekleyicisi olarak çalışmalarına hız vereceklerini söyledi.
Siemens, Opel, Mc Donald's'ın ardından son olarak Japon devi Mitsubishi Fuso da, Rusya'daki üretimini durdurdu.