Türkiye'de yeni bir sistem kurulmasına yönelik çalışmalar geçmişte de birçok siyasi lider tarafından gündeme getirilmişti.
Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Altındağ caddesindeki yıkım çalışmalarında görevli polislere otomatik silahlarla ateş açıldı.
Fransa İslam Vakfının kuruluş çalışmalarında bir yandan da Müslümanlarla görüşülüyor imajı verilirken, diğer taraftan onların haberi olmaksızın çalışmaları sadece kendi istedik
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Madagaskar'da yaptığı basın toplantısında Türkiye'ye döner dönmez Anayasa değişikliği çalışmalarını Meclis'e göndereceğini açıkladı.
Patlayıcı ve itici mekanizmalar yerine elektromanyetik güç birikimiyle tetiklenen silah, saniyede 3 kilometre hızla mermi fırlatabiliyor.
CHP'nin 'Partili Cumhurbaşkanı olmaz' tezi Mustafa Kemal tarafından 1930'da çürütülmüş.
Suriye’de rejim ile muhalifler arasındaki ateşkesi sağlamlaştırma gündemiyle gerçekleşen Astana toplantısının ardından muhaliflerin denetimindeki bölgelerde çatışmalar yaşandı. Eski
Biz çocukken henüz ülkemize televizyon teşrif etmemişti. Ailece sinemaya giderdik ama evde böyle hareketli, görüntü saçan bir ekranın olabileceğinden bir yıllığına bizde kalan Alman k�
Ankara 6. Sulh Ceza Hakimliği tarafından, Akın İpek, Cafer İpek, Melek İpek, Zenginer, Hasırcıoğlu ve Aksöyek'in mal varlıklarına el konuldu.
İstanbul İlçe emniyet ve şube müdürlüklerine 80 müdür yardımcısı ataması gerçekleştirildi.
Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında Türkiye'yi DAEŞ'e destek vermekle suçlayıp, 'Türkiye IŞİD'le arasına mesafe koymalı' dedi.
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı televizyon programında, anayasa değişikliğinin İslam'a aykırı olduğunu iddia etti.
Tartışmalara neden olan satranç ile ilgili açıklamada diyanetten geldi
İstanbul Maltepe'de mirasını alabilmek için babasına bombalı paket gönderen ve bombalı paketin patlaması sonucu babası yaralanan Alican Kurdaş isimli gence 61 yıl hapis istendi.
Japon biyolog ve bilim insanı Yoshinori Ohsumi orucun insan sağlığına iyi olduğunu bilimsel olarak ispat etti. Yoshinori Ohsumi bu alandaki çalışmalarıyla 2016 Nobel Tıp Ödülü kazandı.