Arap Parlamentosu Başkanı el-Cerevan, İsrail güçlerinin Filistinlilere uyguladığı infazlara değinerek, 'vahşete' sessiz kalmanın mümkün olmadığını söyledi.
Amerika Birleşik Devletleri, Musul'u kurtarmak için harekete geçiyor. Barack Obama'nın DAEŞ Karşıtı Uluslararası Koalisyon Özel Temsilcisi Brett McGurk, Irak'ın istikrarı için destek iste
Başbakan Davutoğlu, resmi ziyarette bulunmak üzere gittiği İran'da resmi törenle karşılandı.
Halkın yüzde 90'ı Müslümanlardan oluşan ve resmi din olarak İslam olarak kabul edilen Bangladeş'te yeni bir gelişme yaşandı. Uzun yıllardır Hindu ve laiklerin yönettiği ülkede şiddet
Halkın yüzde 90'ı Müslümanlardan oluşan ve resmi din olarak İslam olarak kabul edilen Bangladeş'te yeni bir gelişme yaşandı. Uzun yıllardır Hindu ve laiklerin yönettiği ülkede şiddet
Yırca'da 6 bin 666 zeytin ağacı iş makineleriyle bir gecede sökülmüştü.
Danimarka hükümeti, IŞİD ile savaşmak üzere Suriye ve Iraka savaş uçağı ile özel eğitimli 400 kişilik bir birlik gönderme kararı aldı.
İstanbul Şişlide bomba süsü verilmiş pankartlı paket, polisi alarma geçirdi. Fünyeyle patlatılan paketten çakmak gazı çıktı.
Diyarbakır'da bir parkta cuma namazı kılan Demirtaş, "Bir sulh yolu, bir barış yolu açmak zorundayız. Çatışma, savaş sonsuza kadar sürmez" dedi
Başbakan Davutoğlu, "Çanakkale, İstanbul'u savunmak için bütün milletin omuz omuza verdiği, Çanakkale birliği ruhudur. Ve bu ruh eminin diğer birçok provokasyonun da üstesinden gelecektir
Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Anadolu Ajansı Editör Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
İnsan istese istemese de razı olsa olmasa da hoşuna gitse gitmese de kul olarak yaşamak mecburiyetindedir. Kulluğunu ya Allah için yapacaktır ya da Allahın dışındakiler için.
Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Duman'ın makam aracına açılan ateş sonucu rektörlük özel kalemi hafif şekilde yaralandı
UNICEF, binlerce sığınmacının beklediği Yunanistan - Makedonya sınırındaki durumdan endişeli. UNICEF sözcüsü, "Bu duruma Avrupa'da izin verilmemeli" diye konuştu.
Bülent Arınç, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, dün Bilkent Üniversitesi'nde yaptığı konuşmanın şahısları değil, tutum ve tavırları hedef aldığını söyledi.