ABD’nin Kıbrıs’a uygulanan silah ambargosunu kaldırdığı yönündeki haberler, Washington Yönetimi tarafından yalanlandı. Ancak yönetimin Amerikan Kongresi’ne bu konuda 120 gün içinde bi
Washington merkezli Ortadoğu Enstitüsü Uzmanı Zübeyir İkbal, Rusya'nın ortaya attığı 'Türkiye IŞİD petrolünü satın alıyor' iddialarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan,Türk akımı projesinin Rusya tarafından değil, Türkiye tarafından durdurulduğunu söyledi. Rusya'nın Türk gıda mallarını almamasıyla ilgili olarak ise "Türkiye s
IŞİD, ABD'nin Kaliforniya eyaletinde engellilerin hizmet aldığı bir sosyal hizmetler kurumuna yönelik 14 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı üstlendi.
Antalya'nın Alanya İlçesi'nde yerleşik Ruslarla bir araya gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Bu gerginliği en kısa sürede gideririz. Rusya sadece dostumuz değil, aynı zamanda t
Rusya'nın son bir hafta içinde 5 Türk bayraklı gemiyi Novorossisk limanında alıkoyması üzerine 4 Rus gemisi Samsun limanında alıkonuldu.
ABD Savunma Bakanlığı, Türk askerinin nöbet değişimiyle ilgili yaptığı açıklamada, 'bu bir koalisyon aktivitesi değil, Türkiye bu konuda bizi bilgilendirdi' dedi.
Türkiye enerjide Rusya’ya bağımlılığını azaltmak için mevcut LNG ve doğalgaz depolama tesislerinin kapasitesini artırırken yeni yatırımlar da yapıyor. Özel sektör önümüzdeki yıl
Moskova yönetimi, Su-24 uçağının düşürülmesinden sonra da Soğuk Savaş döneminin propaganda aracı 'Pravda haberciliğini' kullanıyor.
Mısır’daki İhvan teşkilatında 3 Temmuz 2013'te yaşanan darbenin ardından yeni bir yol haritası çizilmesi gündeme geldi.
Rusya 1 Ocaktan itibaren Türkiye vatandaşları için yeniden vize rejimine geçmeye hazırlanırken, Türkiye bu uygulamayı değiştirmeyecek.
Gürcistan Cumhurbaşkanı Georgiy Margvelaşvili, eski Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili’nin vatandaşlıktan çıkarılması için karar imzaladı.
Bulgaristan Dışişleri Bakanı Mitov, "Beşşar Esad’a silah taşıdıkları şüphesiyle Rus uçaklarına geçiş izni vermedik" dedi.
İnsan her dönemde insan. Ama modern dönemde ibret bahsine sağır, tecrübe bakımından nasipsiz olmamızın bu çağa özgü bir sebebi olsa gerek. Yaşadıklarımızdan neden ibret alamıyoruz?
Fransa'da Beziers Belediye Başkanı Robert Menard, yeni bir skandala daha imza attı. Menard, bölgedeki Müslümanların derneklerine ve camilerine gözdağı vermek için uyarı listesi yolladı.