Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani, terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD güçlerinin "Kürdistan Bayrak Günü" töreninde yaptıkları müdahaleyi kınayar
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, "Mekke’de vinç kazasında yaralılar imdat isterken hacı adaylarının tavafa devam etmesi, İslam ilmihallerine girecek bir konudur. Müslüman
Türkiye’nin hem Irak hem de Rusya ile ilişkilerini iyileşmesini istediklerini söyleyen İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, "Bölgede gerilimin artması IŞİD'in elini güçlendiriyo
Soğuk savaş döneminin MİT Ajanı Enver Altaylı, Türkiye ile Rusya arasında yaşanan gerilimi katıldığı programda değerlendirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Obama'yı 'Irak Başika'yı koruyamıyor. Çekilirsek DAEŞ gelir. Irak'ı, Türkiye'yi ve bölge güvenliğini tehlikeye atar' diye uyardı.
Terörle mücadele kapsamında 4 gündür süren operasyonlarda 110 PKK'lı etkisiz hale getirildiği açıklandı.
Hırvatistan'ın, Slovenya sınırında bulunan Bujstine şehrinde 'Avrupa'da insanlık için tel örgülere karşıyız' sloganıyla gösteri düzenlendi.
ABD'de başkanlık seçimi için Demokrat Parti'nin aday adayları Hillary Clinton, Bernie Sanders ve Martin O'Malley açık oturumda karşı karşıya geldi. Clinton, Suriye'de bir uçuşa yasak böl
CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem'in hainliğe varan sözlerinin aynısını PKK'ya destek veren TV kanalı IMC de söylediği ortaya çıktı.
Şırnak'ın Silopi ve Cizre ile Diyarbakır'ın Sur ilçelerinde devam eden operasyonlarda en büyük hedef, çok sayıda YDG-H'linin bulunduğu tahmin edilen Sur.
TOBB, 600 milyon avroluk CERN Projesi'nden Türk firmalarının pay alması için öncü oldu, ilk siparişi başkentli firma aldı.
Selahattin Demirtaş, çarşamba günü Rusya'ya giderek Moskova'da temsilcilik açılışı yapacak.
Cumhuriyet Gazetesi, TÜRGEV'in tanıtım görselleri, foto montaj hilesiyle okuyucuya farklı sunuldu. Yalana konu olan unsur resmin içinde görülen saat oldu.
Geçtiğimiz günlerde HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın Erdoğansevici diye tanımladığı Adil Zozani konuştu.
İmkânlarımız, aynı zamanda, imtihanlarımızdır. Onlara ‘sahip’ olduğumuzda yahut elimizden çıktığında, aynı kalabiliyor muyuz? Sözümüz, rengimiz, tavrımız değişiyor mu? Değişi