Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı ile ilgili kulis bilgilerini paylaştı.
ABD Başkanı Donald Trump, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Arjantin'de yapacağı görüşmeyi iptal ettiğini duyurdu.
ABD Başkanı Donald Trump'un eski avukatı Michael Cohen, hakkındaki "Rusya soruşturmasında Kongreye yanlış beyanda bulunma" suçlamasını kabul etti.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MAN Adası iddiaları nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yakınlarına 190 bin TL tazminat ödemeye mahkum edildi.
Kanada hükümeti, Cemal Kaşıkçı cinayetiyle bağlantılı 17 Suudi vatandaşına yaptırım kararı aldığını açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Avrupa'daki Müslümanlar üzerindeki etkisi Avrupalı "İslamofobik" politikacıları farklı girişimlere sevk ediyor. Göreve başlarken "İslam Almanya'ya ait değildi
Izumo sınıfı iki helikopter gemisini uçak gemisine çevirecek olan Japonya, ABD'den aldığı 42 F-35'e de 100 tane daha ekleyecek.
Sosyal ağ Facebook, bugün küçük ve orta boyutlu işletmeler, topluluklar ve iş ortaklıkları aracılığıyla Türkiye ekonomisine katkıda bulunacağı bir dizi yatırım girişimini duyurdu.
ABD basınında yer alan habere göre, Semt Danışma Komisyonu, Suudi Arabistan'ın Washington Büyükelçiliğinin bulunduğu New Hampshire Bulvarı'nın bir bölümünün isminin Cemal Kaşıkçı
Almanya’nın en büyük bankalarından Deutsche Bank’ın Frankfurt merkezinde Frankfurt savcılığı tarafından kara para aklama soruşturmasına yönelik arama yapıldığı bildirildi. Banka a
Dün Kocaeli'de yaşanan viyadük faciasının ardından, Kırklareli'deki gaz dolum merkezinde patlama meydana gelmiş 1 işçi hayatını kaybetmişti. Bir acı haber de Bursa'dan geldi. İnegöl il
Trump yönetiminin ABD'de eğitim gören Çinli öğrencileri ajan olabilecekleri şüphesiyle mercek altına almayı planladığı duyuruldu.
CHP Bartın İl Başkanı İlknur Erkan, görevinden istifa ettiğini bildirerek, "Ayrıca tüm il yönetim kurulu üyelerimiz de topluca istifa etmiştir" dedi.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Man Adası iddiaları" nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yakınlarına 190 bin lira tazminat ödemeye mahkum edildi.
CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak adı geçen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, attığı tweet sonrası kulisleri hareketlendirdi. İmamoğlu'nun paylaş�