Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Yunanistan'ın dış koşullar nedeniyle oluşan muazzam bir göç akınıyla karşı karşıya bulunduğunu belirterek, "Yunanistan yükümlülüklerini yerine
Dışişleri Müsteşarı Sinirlioğlu ve MİT Müsteşarı Fidan'ın Bağdat'a yaptıkları ziyaretin ardından Türk Dışişleri 'mutabakat sağlandı' açıklamasını yaptı. Ancak bu açıklaman
İran Dışişleri Bakanlığı Ticaret ve Enerji Müzakereleri Direktörü Mansur, 'Avrupa pazarından talep olması halinde, doğalgazın Türkiye üzerinden taşınması mümkün' dedi.
Dışişleri Müsteşarı Sinirlioğlu ve MİT Müsteşarı Fidan'ın Bağdat'a yaptıkları ziyaretle ilgili Başbakanlıktan açıklama geldi. Açıklamaya göre, Türk askerinin faaliyetleri sürec
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 'Bu hendeklerin her birisi tek tek yok edilecek, bu hendekleri kazanların hepsi bulunup yargının önüne çıkarılacak” dedi.
Rus muhalif siyasetçi ve eski satranç şampiyonu Kasparov, 'Putin Türkiye'ye karşı attığı adımların zararı Rusya'nın kendisinedir' dedi.
Iraklı Şii lider Ayetullah Ali Sistani isim vermeden Türkiye'nin Musul'daki askerlerini eleştirdi.
Suriye'de, Rus ordusuna ait savaş uçaklarının, Halep'in kuzeyinde muhaliflerin terör örgütü DAİŞ ve PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD ile olan cephe hattına saldırdığı bildirildi.
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Twitter'a 150 bin TL para cezası kesti. Gerekçe olarak mahkeme kararlarına uyulmaması gösterildi.
"Dünya İnsan Hakları Günü'nde İnsan Hakları Perspektifinde Mültecilik” sempozyumunda göçmen dramı ele alındı. İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım, “Teröre b
Pentagon, istihbarat toplama ve terörle mücadele kapsamında kullanılacak yeni üs planını Beyaz Saray’a sundu. Plana göre yeni üsler Güneydoğu Asya, Afrika ve Ortadoğu’da kurulacak.
Dünyanın gözü Suriyeli muhaliflerin ateşkes görüşmesi öncesi buluştuğu Riyad zirvesindeydi. Toplantının yapıldığı otelde müzakere aralarında batılı diplomat ve istihbaratçılar m
Amerikan-İslam İlişkileri Konseyi'ne gönderilen mektupta beyaz toz çıkması üzerine kuruluşun binası boşaltıldı
Riyad'da toplanan Suriyeli muhalif grupların temsilcileri ortak bir bildiri yayınladı. Esed'in geçiş sürecinden önce görevi bırakması taleplerini yineleyen muhalifler, BM denetiminde bir ate
Maliye Bakanı Naci Ağbal, önümüzdeki yıl devlet kadrolarına 55 bin açıktan atama yapılacağını açıkladı.