Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, "2002'den bu yana 7,5 milyon insanımıza iş bulduk. Bu, Avrupa ortalamasının çok üzerinde. 2016'daki bunca kötü gidişe rağmen Türkiye, dünyanın 17.
ABD Büyükelçiliği, Suriyeye giden tırlarla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, 'ABD, Suriye'de DEAŞ'la mücadele eden hiçbir gruba tank vermemiştir' ifadelerine yer verildi.
İran Düzeninin Yararını Teşhis Konseyi Sekreteri Muhsin Rızai, İran ve Suudi Arabistan ilişkilerine yönelik değerlendirmede bulundu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, "Terör örgütleriyle başta FETÖ olmak üzere PKK ve DHKP-C ile sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. FETÖ ile mücadele bitmedi, devam ediyor." d
Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Kara Havacılık Komutanlığındaki eylemlere ilişkin 152'si asker, 3'ü sivil 155 kişi hakkında açılan davaya sanık sav
İran Devrim Muhafızları (Pasdaran) komutanlarından Serdar Şekuri, İran'ın 60 yıldan sonra Kandil Dağı’nın İran'da kalan kısmına bayrak diktiğini söyledi.
İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı İZDENİZ AŞ'de 12 Temmuz'da başlayan grev, Türkiye Denizciler Sendikası ile belediye arasında imzalanan sözleşmeyle sona erdi.
İtalya'nın insan kaçakçılığıyla mücadele için Libya'nın Akdeniz açıklarına deniz gücü gönderme kararı aldı. İtalyan yetkililer deniz gücünün Libya sahil güvenlik güçlerine de
FETÖ'cü diye suçlanan Tümamiral Yaycı, örgütün komutanlıktaki kriptolarını çözdüğü ve aynı zamanda bazı örgüt mensuplarının hedefinde olduğu ortaya çıktı.
Suriye'nin Rakka ilinde konuşlu ABD güçleri, terör örgütü PKK/PYD'nin sivillerin evlerini yağmalaması üzerine, müdahale etmek zorunda kaldı.
2017 yılının Temmuz ayına ait enflasyon rakamları açıklandı.
FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullanılan Akıncı Hava Üssü'ndeki eylemlere ilişkin davanın üçüncü celsesi başladı.
Bakan Fakıbaba, Tarım destek ödemeleri hakkında, "Bundan sonra desteklemelerimiz ürün ekilmeden önce bildirilecek ve yılda iki kez ödenecek. Sizi tefecilere muhtaç etmemek adına bir sonbaha
“Bunca zaman ben bir yalanı mı yaşadım? Mutlu olduğumu zannederken aslında hiç mutlu değil miydim?” Bu soruyu bana yönelten kadın, travmatik bir ayrılığın acısıyla dünyanın yerle b
Yemen’de iç savaşın neden olduğu kötü beslenme aynı zamanda kolera salgınına neden oldu. Güvenlik şartlarının oluşmaması sebebiyle sağlık hizmetlerinin götürülememesi kolera yüz�