Ankara Garı'nın önünde 10 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilen bombalı saldırıya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınanlardan 3'ü adliyeye sevk edildi.
Ertuğrul Özkök, Gülen'e yakınlığıyla bilinen bir üniversitede gerçekleştirilen söyleşide bir öğrenci tarafından kendisine 'başörtülülerden özür dileyecek misiniz?' sorusuna 'dile
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Türksat 4B uydusunun yarın uzaya fırlatılacağını belirtti.
AK Parti ile koalisyon hükümeti kurmak için ayrıntılı çalıştıklarını söyleyen MHP lideri Bahçeli, “Bu kadar ayrıntılı çalıştıktan sonra ‘Bunlar her şeye hayır diyorlar’ diyen
Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, terör saldırısının meydana geldiği Ankara Garı önündeki alana "Demokrasi Meydanı" adının verilmesini kararlaştırdı.
Şanlıurfa'da yaşayan engelli vatandaşlar, ibadetlerini rahatlıkla gerçekleştirebilmek için camilerin kendilerine uygun bir şekilde tasarlanmasını istediler.
Ankara’daki bombalı saldırıda ölenler arasında olan Gazzeli Ahmed Alkhadi'nin ailesi oğullarının cenazesinin Gazze'ye gönderilmesini bekliyor.
Nijerya’nın Maiduguri kentinde gerçekleştirilen 3 intihar saldırısında 7 kişi hayatını kaybetti.
Etiyopya'daki Birleşmiş Milletler İnsani İşler Bölgesel Ofisi, ülkede 8,2 milyon kişinin acil insani yardıma muhtaç olduğunu duyurdu.
Çin Komünist Partisi yayın organı Halkın Günlüğü, Suriye'de askeri operasyonlara girişen ABD ve Rusya'yı Soğuk Savaş rekabetine geri dönmekle eleştirdi.
Ankara'daki intihar saldırısını araştırmak üzere Devlet Denetleme Kurulu'nu görevlendirdiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, istihbarat zafiyeti yönündeki eleştirilere dair "Muhakkak
Mina'da faciasından sonra çeşitli eleştirilere maruz kalan Suudi Arabistan'dan Hac idaresinin paylaşılması önerisine yanıt geldi.
Yazar Emine Şenlikoğlu, sosyal medya üzerinden yayınladığı bir mesajla 'parti kardeşliğini' din kardeşliğinin önüne koyanları eleştirdi.
Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Barzani’nin görev süresi çerçevesinde Ağustos ayında başlayan siyasi kriz yeni bir döneme girdi. Süleymaniye'de KDP'ye karşı gösterilerden so
Rus saldırıları daha çok muhaliflere yönelik olarak gerçekleştirilirken ABD, IŞİD'i vuruyor ve Kürtleri savunmaya yönelik saldırılar gerçekleştiriyor