Soykırımın tanığı Emirova:"Askerler, babamı 'Azerbaycan toprakları Ermenilerindir' cümlesini söylemesi için zorladı. Babam da 'Beni öldürseniz de öz vatanıma ihanet etmeyeceğim' dedi.
İsmi Salih Neccar olarak açıklanan ve Ankara'yı kana bulayan teröristin, DNA eşleşmesi sonucunda Abdülbaki Sömer olduğu ortaya çıktı.
Ankara'nın Sokullu Mahallesi'nde bir gecekonduda ailesiyle birlikte yaşayan Ramazan Gezer (37), sokaklara bırakılan karton ve plastik malzemeleri toplayıp ailesinin geçimini sağlıyor.
KCK yöneticilerinden Mustafa Karasu, 'demokratikleşme ve barış bloku' kurulmasını istedi, bu blokta mutlaka CHP'lilerin de olması gerektiğini söyledi
Rusya, Himeymim hava üssünde Suriye'de çatışan tarafların uzlaşmasını sağlamak için koordinasyon merkezi oluşturulduğu açıkladı.
Son göç dalgasıyla Azez'in nüfusu 300 bine ulaştı. Sınırdaki kamplara yerleşenlerin sayısı 140 bin. Türkiye'nin 5200 BM'nin 54 çadırı var.
Ankara'da 29 kişinin ölümüyle sonuçlanan saldırıda, DNA incelemesi sonucu açıklandı. Açıklamada canlı bombanın Abdulbaki Sömer olduğunun DNA incelemesiyle kesinleştiği belirtildi.
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani bugün Tahran'da ile bir araya geldi.İkili arasında gerçekleşen görüşmeler sonrası 11 anlaşma imzalandı.
HDP'ye göre Ankara saldırısını gerçekleştiren intihar bombacısının ailesine taziyeye giden Van milletvekili Tuğba Hezer bunu "tamamen yaşadığı çevre ile olan ilişkilerinden ve duygusa
Kemal Kılıçdaroğlu uzun süreden beridir ilk kez HDP'yi ve vekillerini eleştirdi.
İsveç'te halk otobüsünde Kur'an-ı Kerim okuyan bir yolcuya otobüsün şoförü 'terörist' muamelesi yaptı.
Kim Milyoner Olmak İster programına katılan Londra Metropol Üniversitesi mezunu Celil İyidoğan kazandığı ödülü Diyarbakır Sur’da şehit düşen Jandarma Teğmen Abdülselam Özatak’ın
Altan Tan, Ankara bombacısının cenazesini kaldıran HDP'li vekilleri eleştirdi...
Ankara saldırısına ilişkin soruşturmada, saldırının PKK tarafından planlandığı ve intihar bombacısının YPG üyesi kimliğiyle Türkiye’ye giriş yaptığı belirlendi.
Diyarbakır Şehitlik'te güvenlik güçlerine teröristlerce el yapımı patlayıcı ve uzun namlulu silahlarla saldırı gerçekleşti. Polisin karşılık vermesi üzerine PKK'lılar yanlarında bu