Karın ağrısıyla hastaneye kaldırılan ve verilen serumun cilt altı dokusuna zarar verdiği anlaşılan çocuğun kolu kesildi.
AÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Demirer, Türkiye Bilimler Akademisi Gıda, Beslenme ve Kanserin Önlenmesi Sempozyumu Raporu'nda çarpıcı sonuçlara ulaşıldığını söyledi.
Irak siyasi kurumları, ülkeye yurtdışıdan gelecek her desteğin resmi kanallar aracılığıyla olması gerektiği konusunda anlaştı
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristlere karşı süren temizlik operasyonunda çarpıcı bir bilgi paylaşıldı.
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yaklaşık 95 bin yatak kapasiteli hastanelerin yüzde 70'inin yapılma sürecine girildiğini ifade etti.
PYD, çoğunluğunu Türkmenlerin oluşturduğu Tel Abyad'taki bazı köylerden yaklaşık 90 aileyi göçe zorladığı belirtildi.
Belarus ve Kırgızistan Cumhurbaşkanıları Aleksander Lukaşenko ve Almazbek Atambayev Rusya ve Türkiye'nin bir araya gelmeye ve ilişkileri onarmaya çağırdılar.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, düşürülen Rus uçağının kara kutusunun Putin'e ulaşmasıyla ve Putin'in bunu inceleyeceğini açıklamasıyla ilgili soruya 'neyi incelerse incelesin, bizim radar kay
Rusya'nın Türkiye'ye yönelik yaptırımlarının ardından İran, Suudi Arabistan, Katar, Azerbaycan, Mısır ve Türkmenistan ile gündeme gelen doğalgaz anlaşmaları 'alıcı' pozisyonunda olan
Başbakan Ahmet Davutoğlu AB reform eylem grubu toplantısı sonrası flaş açıklamalar yaptı. Davutoğlu 'ekim ayında vizesiz Avrupa gelebilir' diyerek heyecanlandıran bir detaya imza attı.
“IŞİD’i klasik savaşla alt etmek mümkün değil, çünkü bir ideolojiyi yenemezsiniz." Uluslararası politika ve Ortadoğu uzmanı John Mearsheimer, IŞİD’e yönelik saldırıların sadece I�
Başbakan Ahmet Davutoğlu AB reform eylem grubu toplantısı sonrası flaş açıklamalar yaptı. Davutoğlu 'ekim ayında vizesiz Avrupa gelebilir' diyerek heyecanlandıran bir detaya imza attı.
Başbakan Davutoğlu, Instagram hesabından yayınladığı fotoğrafın altında, "Her zaman Irak'ın birliği ve esenliği için çalıştık. Bundan sonra da buna devam edeceğiz" mesajını payla�
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, yüklenici firmadan 3. Havalimanı'nın hizmete giriş tarihinin 26 Şubat 2018 olmasını istedi. Karayolları Genel Müdürü Kartal, Yavu