Hırvatistan Savunma Bakanlığı yetkilileri, Ukrayna ile yapılan anlaşma nedeniyle suçlanıyor...
Askeri analiz dergisi, 'Çin ordusu, ABD’ye ulaşabilen yeni kıtalararası füze alacak' iddiasında bulundu...
Müslümanlara karşı ırkçı paylaşımlarda bulunan bir kişiye toplum yararına çalışma cezası verildi
Bedelli Askerlik Derneği Başkanı Ferhat Doğan, resmi olmayan rakamlara göre, yaklaşık 700 bin kişinin 'bakaya' kaldığını belirtti.
Komisyon, Türkiye'nin 7 ülkeyle çeşitli tarihlerde imzaladığı anlaşmaları onaylayan kanun tasarılarını görüştü.
Adalet Bakanlığı'ndan Meclis'e gönderilmek üzere çıkan dokunulmazlık dosyalarının sayısı 550'ye ulaştı. Dosyaların yarıdan fazlası HDP'ye ait.
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Esed’in üçüncü bir ülkeye sürgün edilmesi konusunda Rusya ile anlaştıklarını açıkladı.
Çatışmalar bitti, Sur esnafı dükkânlarını açmaya başladı ama müşteri az. Buna bir de kamulaştırma kararının getirdiği belirsizlik eklendi. Bugün üç bakan, yarın da Başbakan Davu
Brüksel saldırılarının ardından sıranın Almanya'da olduğu yönünde sözlü mesajlar gönderen DAEŞ, bu kez Twitter üzerinden fotoğraf paylaşarak Almanya'yı terör eylemi yapmakla tehdit
AK Parti, yerel yönetimler reformu üzerindeki çalışmalarını tamamladı.Bundan böyle teröre bulaşan belediyelere kayyım atanacak..
PYD’nin Menbic’i ele geçirmek için operasyon başlatacağı iddialarıyla ilgili Türk Silahlı Kuvvetleri sahada hareketlilik olduğunu doğruladı.
İnsan dile dökse de, kalbinde saklasa da, üzerinde tefekkür etse de, hiç farkında olmasa da mutlaka kendisine dair bir kanaat sahibidir.
BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun, AB-Türkiye anlaşmasına dair açıklamalarda bulundu...
Gaziantep'te yaklaşık iki ay önce 9 kişiyi öldürerek kayıplara karışan şahıs bugün yakalandı
Sosyal medyada paylaşılan "Fethullah Gülen bu akşam Türkiye'ye iade ediliyor" iddiası ortalığı karıştırırken, kısa sürede en çok konuşulanlar listesine girdi.