Cumhurbaşkanı Erdoğan Ak Parti bayramlaşma programında açıklamalarda bulundu.
Özbekistan ve Kırgızistan arasındaki sınır meselesinde ortak sınırın yüzde 80’ı konusunda uzlaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı vesilesiyle İslam ülkelerinin liderleriyle yaptığı telefon görüşmelerinde, Myanmar'da yaşanan insani krize çözüm bulmaya yönelik çabaların yoğ
İstanbul Piyalepaşa semt pazarına gidenler ilginç bir durum ile karşılaştı. Bayram öncesi alışveriş için pazara gelenler, her şeyi ücretsiz dağıtıldığını öğrendi.
Fransa Ulusal İstatistik Enstitüsü, 2013 rakamlarına göre ülkede 28,5 milyon hane bulunduğunu ve bunların yüzde 35'ini tek başına yaşayanların oluşturduğunu açıkladı.
Avusturya'nın Steiermark bölgesinde belediye resmi bir bildiri yayınlayarak bölgedeki çiftçilere yaklaşan kurban bayram öncesi hayvan satmamalarını istedi.
Hac ibadetini yapmak üzere kutsal mekanlara gelen yaklaşık 2 milyon hacı adayı, Mina'ya hareket etmeye başladı.
PKK terör örgütünün Suriye uzantısı YPG'nin kontrolü altında olan Tel Rıfat ve Afrin bölgesine sevk edilen Rus askerlerinin gözlemci statüsünde görev yapacağı öğrenildi.
MİT Müsteşarlığı'nın girişindeki "T.C. Başbakanlık Milli İstihbarat Teşkilatı" yazısı "T.C. Cumhurbaşkanlığı MİT Müsteşarlığı" olarak değiştirildi.
Japonya toprakları üzerinden balistik füze fırlatarak dünyanın tepkisini çeken Kuzey Kore lideri Kim Jong, bunun Guam'a yapılacak olan operasyonun başlangıcı olduğunu söyledi.
Akşener bindiği dalı kesiyor. MHP’yi ne kadar bölerse taban da tavan da o kadar AK Parti’ye yaklaşır. Bunu bile hesaplayamıyorlar. Akşener ne kadar oy alırsa, CHP ve HDP o kadar oy kaybeder
Kurban kesmek, Kur’ân’da emredilmiştir. ‘Yaklaşmak, yakınlık sağlamak, yanaşmak, takdim etmek’ manalarındaki “kurb”dan gelen “Kurbân”; Allah’a yaklaşmak için sunulan herhangi bir �
“Bağımsızlık referandumu savaş sebebi”gibi bir yaklaşımı, MHP ile kritik işbirliği gerçeğine rağmen, Başbakan Yıldırım'ın “Olur mu öyle şey!” şeklinde cevaplandırması, Bahç
Nobel Barış Ödülü de içeriğindeki ‘barış’tan çok uluslararası dengeleri gözeten ve yönlendiren göstermelik bir prosedürden fazlası değil. Nobel Barış Ödülü’ne lâyık görül
Doğu Karadeniz'i Doğu Anadolu üzerinden Kafkaslar'a bağlayacak ve tamamlandığında dünyanın en uzun ikinci tüneli olacak olan yapımı süren Ovit Tüneli'nde sona yaklaşıldı.