Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ikili ve heyetlerarası görüşmelerin ardından basın toplantısı düzenledi
"Dink cinayetinde kamu görevlilerinin ihmali davası"nda mahkeme tutuklu sanıklardan 5'inin tahliyesini kararlaştırdı.
Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, resmi temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya geldi
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, ''Havalimanına, Şubat 2018'e kalmadan ilk uçağı indireceğiz.'' dedi.
ABD Başkanı Donald Trump'ın, İran ile imzalanan 'nükleer anlaşmayı' bozmaya hazırlandığı ileri sürüldü.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmeye dair Gökçek'in Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarını okumak isteyen gazeteci Abdülkadir Selvi, sahte hesabın kurbanı oldu.
Referandum krizi sonrası çözüm için diplomatik temaslar sıklaştı. Fransa lideri Macron ile görüşen Irak Başbakanı İbadi, ‘askeri seçeneğin’ masada olmadığını söylerken Şii mili
BM, Yemen'de "yaklaşık 700 çocuğun ölümüne ve sakat kalmasına sebep olan" Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerini kara listeye aldı.
Al Arabiya'nın haberine göre Suudi Arabistan ile Rusya, S-400 hava savunma sistemlerinin alımı için anlaşmaya vardı.
Rusya ve Suriyeli muhalifler Humus kırsalında ateşkes imzalayarak acil insani yardım girilmesi noktasında anlaşmaya vardı.
Fransa Ulusal Meclisinin onayladığı tasarıda güvenlik güçlerinin pek çok yetkisi valiliklere devredilirken cami kapatmalar da kolaylaşacak.
Venezuela Bolivar Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Nicolas Maduro, Türkiye'ye resmi bir ziyaret gerçekleştirecek
İnternetin yaygınlaşmasıyla toplu taşıma araçlarında, iş yerinde, okulda, çarşı-pazarda sanal alemde tur atmak adeta moda oldu. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), sanal alemde
Rusya'yı ziyaret eden ilk Suudi Arabistan Kralı olan Selman bin Abdulaziz, Moskova’ya ulaştı.
Kerkük’ün demografisinin değişmeye başlama nedeni petrolün ta kendisiydi. O güne kadar Türkmen kenti olan Kerkük’ün çehresi, 1930’larda çalışmak için gelen ve getirilen Arap ve Kürt