Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, Fransa'da 'Çalışma Yasası Reformu' sebebiyle yaşanan sokak gösterileri ve Fransız güvenlik güçlerinin sert müdahalelerde bulunmasıyla il
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'in "Arayı düzeltmek istiyoruz, Ankara'nın adım atmasını bekliyoruz" açıklamasıyla ilgili ilk kez konuştu. Erdoğan, "Biz olumsuz bir karşılık vermedik" diy
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in uçak krizinin patlak vermesinden bu yana ilk defa ılımlı üslupta açıklamalar yapması şüphesiz Ankara’ya “Göz kırpma” anlamına geliyor. Peki Pu
Lübnan'daki Şii Merci Ali el-Emin, İslam alimlerini Suriye'de savaşmayı yasaklayan fetva yayınlamaya çağırarak, İran ve Hizbullah'ın Suriye'den çekilmesi gerektiğini söyledi.
Türkiye, tüm dikkatini Cerablus-Halep hattına toplamalı ve bunun dışındaki alanlarda diğer aktörlerin birbirleriyle mücadele etmesine müsaade etmelidir.
İran ile Batı arasında imzalanan nükleer anlaşmanın detayları ortaya çıkıyor. Bloomberg yazarı Elli Lake, İran ile AB arasında müzakereler başlamadan dört yıl önce medyaya anlaşman�
Kılıçdaroğlu, CHP etkinliği için gittiği Köln'de demokrasinin kolay kazanılamayacağını ve bedel ödenmeden demokrasi gelmeyeceğini söyledi.
Ermenek'te 75 madenci dört aydır maaş alamadığı gerekçesiyle iş bıraktı
İsviçre ve Avrupa'nın en zengin köylerinden Oberwil-Lieli köyü, yapılan oylamayla hükümet tarafından belirlenen 10 sığınmacılık kotayı kabul etmektense 300 bin dolar ceza ödemeyi seç
Zonguldak'ta maaşlarını alamadığı için madenden çıkmayan işçiler 11. günde ikna edildi
Başbakan Binali Yıldırım'ın kurduğu 65. Hükümet için güven oylaması yapıldı. Binali Yıldırım'ın Başbakanlığında kurulan 65. Hükümet Meclis'ten 315 oyla güvenoyu aldı.
İstanbul'un fethinin 563. yıldönümü nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın da katılacağı kutlama töreni düzenlenecek.
Dışişleri Bakanlığı, 'Özellikle Avrupa'da son dönemde ciddi boyutlara ulaşan ırkçılık ve İslam karşıtlığından duyduğumuz endişeyi bir kez daha vurgulamak istiyoruz' dedi.
Binali Yıldırım hükümetinde kabineye girenlerden çok giremeyenler de konuşuluyor. Peki, bu bakanlar neden kabinede yer alamadı?
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yargıtay'ın MHP'nin kurultay kararıyla ilgili kesin kararı hakkında açıklama yaptı.