İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin, İsrail ve Filistin'in "sınırların olmadığı bir konfederasyon" kurmasını önerdi
Brezilya'da rüşvetle ilgili program yapan gazeteci canlı yayında faili meçhule kurban gitti
Kırgızistan'da Rusya'nın 1916 Rus katliamını soruşturmak için 11 Ağustos'ta Kurultay çalışması yapacağını açıklandı
Halk 'Özel güvenlik bölgesi' ilan edilen Ağrı Dağı'nda çatışmaların yaşanmaması için bölgede çadır kurarak 'canlı kalkan' eylemi başlattı.
Tacikistan Cumhurbaşkanı Rahman, "Paralel Yapı"ya ait Şelale Eğitim Kurumları'na bağlı okulların isimlerini değiştiren ve devlet lisesi haline getiren kararı imzaladı.
PKK'nın Hakkari'de bazı kamu kurumları ile AK Parti Yüksekova İlçe Başkanlığı'na saldırı planları deşifre edildi.
Onun hakkında tek bilinen 4 yaşında olduğu ve Halepte yaralandığı. Son göründüğünde ailesi onu Makedonyadan Almanyaya götürmeye çalışıyordu. Avrupada birçok kişi, kurum ve
Türkiye, Batı ülkeleri ile ilişkilerini yeni bir düzleme oturtmaya çalışan İran ile güçlü ekonomik işbirlikleri kurmak için projeler geliştiriyor.
Independent gazetesinin Ortadoğu muhabiri Robert Fisk, Kürt sorunu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
'Arkasında Ayetel Kürsi okuduğum oğlum bana 'kafirsin' dedi'
1991 Körfez Savaşı, Kuveyt'i Irak işgalinden kurtarmış, ancak bölgeye istikrar getirmek yerine yeni bir savaşa zemin hazırlamıştı. Bugün ABD liderliğinde IŞİD'e karşı yürütülen sa
MHPden ülkeyi seçime götürecek bir azınlık hükümetine destek sinyali geldi. Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Kasımda seçim yapılması koşuluyla AK Partinin kuracağı azı
Yeni Genelkurmay Başkanı'nın Hulusi Akar olduğu öğrenilirken, Yeni Kara Kuvvetleri Başkanı, Hava Kuvvetleri Komutanı, Jandarma Genel Komutanlığı'na da getirilen isimler belli oldu.
PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD, Kürtçe yayın yapan Rudaw TV'nin kendi kontrolündeki bölgelerde yayın yapmasını sınırlandırdı.
Marmara Üniversitesi Ortadoğu Araştırmaları Enstitüsü (ODE) ve Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cengiz Tomar IŞİD'in Türkiye'ye yönelik saldırılarını e