Tüm kamu kurum ve kuruluşlarında bazı istisnalar haricindeki naklen veya açıktan atamalar durduruldu.
Doğu'daki cezaevleri dolunca yer açmak için 100'e yakın PKK'lı özel uçakla Trabzon'a götürülerek şehir ve çevresindeki cezaevlerine konuldu.
Kültür ve Turizm Bakanı olan Yalçın Topçu, Ayasofya'nın yeniden cami olarak açılıp açılamayacağına ilişkin işlemler yürüttüğünü söyledi.
63. Hükümet’in Bakanlar Kurulu; yapacağı ilk toplantıda görev dağılımını gerçekleştirecek, ardından TBMM’de TSK’nın Irak ve Suriye’ye yönelik sınır ötesi operasyon yapmasını �
Gazeteci yazar Murat Bardakçı, 'Malazgirt savaşında Kürtler var mıydı' sorusuna kaynak kitapla yanıt verdi.
Almanya'nın Hagen Camisi'nde bir kişi sabah namazından sonra camiye girip içerideki kitapları yakarak camiden uzaklaştı
İsrailli askerlerin kayalarda sıkıştırdığı Temimi, annesi ve 2012'de 'İsrail askerine kafa tutan Filistinli kız' olarak gündeme gelen ablasının çabası sonucu gözaltından kurtuldu...
Müslümanlar arasındaki ihtilafları çözmenin en temel şartı muhalefete açık olmak ve birbirimizi anlayıp tahammül edebilmektir.
İyi ya da kötü birçok insan ve hareket bu örnek tutumdan beslenmiş ve etkilenmiştir. Ama Seyyid Kutub daha çok yanlış yorumlanmıştır.
İslâm dünyasının yetiştirdiği en önemli âlimlerden olan Seyyid Kutub, bundan tam 49 yıl önce Mısır’da şehit edildi.
Cumhuriyet gazetesi Cumhuriyet tarihinde bir ilk olan kabinede başörtülü bir bakanın yer almasını algı operasyonuna imza atarak okuyucularıyla paylaştı. Gazete, Bakan Ayşen Gürcan'ın esk
Başbakan Ahmet Davutoğlu, dün akşam seçim hükümetinde yer alacak yeni Bakanlar Kurulu'nu açıkladı. Yeni kabinede Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı'na Ayşen Gürcan atandı. Ayşen Gürca
1 Kasım'da yapılacak genel seçimlerde oy kullanacak seçmenlerin adres bilgilerini güncellemesi için tanınan süre 10 Eylül'e kadar uzatıldı
1 Kasım'daki erken seçimler öncesi kurulan yeni seçim hükümeti kabinesi ilklere sahne oldu...
Başbakan Davutoğlu’nun Geçici Bakanlar Kurulu’nda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olarak görevlendirdiği Ayşen Gürcan, Türkiye’nin ilk başörtülü bakanı oldu.