Abdulkadir-i Geylani'nin, kayıp eserlerini toplamak için dünyanın birçok kütüphanesinde araştırmalar yapan 23. kuşaktan torunu Mehmet Geylani, Vatikan'da 3 eser bulduğunu belirtti.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Aralık ayına ait sanayi üretimi verilerini açıkladı.
İslam Ordusuna bağlı birlikler başkent Şam'ın Doğu Guta bölgesindeki Merc beldesi yakınlarında kurduğu pusuda 50 rejim askerini öldürdü.
GENELKURMAY Başkanlığı, Gaziantep'te Türkiye'den Suriye'ye yasa dışı yollardan geçmeye çalışan 11 IŞİD'linin yakalandığını açıkladı.
Yurtta yoğun kar yağışı nedeniyle 11 kentteki okullarda eğitimin bir gün geç başlaması kararı alındı.
İsrail İç Güvenlik Bakanı Gilad Erdan, hükümetinin Gazze'de Hamas ile yeni bir çatışmadan yana olmadığını söyledi.
Rusya'da ekonomik kriz şartlarında sosyal hoşnutsuzlukların arttığı ortaya çıktı. Yüksek Ekonomi Okulu raporunda, "Halkın sabrı en fazla 1,5 yıl daha yeter, daha sonra kitlesel gösteril
Yayımladığı haftalık gündem değerlendirmesinde, iç ve dış siyasetle ilgili önemli açıklamalarda bulunanan HÜDA PAR, "Hükümet, halkın can ve mal güvenliği için önleyici tedbirler a
Cizre'de yapılan operasyonda, Kur'an-ı Kerim'in içine yerleştirilmiş EYP tespit edildi.
Rusya ve Esad rejimi saldırılarından kaçan Suriyeliler, soğuk havada yürüyerek geldikleri Türkiye sınırında kurulan çadırlarda hayata tutunmaya çalışıyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başdanışmanı Avukat Mehmet Uçum, hayat hikâyesini ve Başkanlık tartışmalarını anlattı
Keçiören'de bir otobüs durağına koyulan havai fişek kutuları bomba zannedilince çocukların şakası karakolda bitti.
Çin'de tek çocuk politikası uygulandığı sırada ailesinin ikinci çocuğu olarak dünyaya gelen Kan, planlı doğum sisteminin acımasızlığını ve ikinci çocuk yapan ailelerin nasıl korku
Türk Dışişleri, uzun menzilli füze fırlatan Kuzey Kore'yi uluslararası yükümlülüklerine uymadığı için yazılı bir açıklamayla kınadı.