Almanya’da devam eden koalisyon görüşmelerinde koalisyonu oluşturacak olan üç parti birçok konuda anlaşma sağlarken, Türkiye konusunda ve AB’nin geleceği konusunda tartışma yaşandı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbulluları kuvvetli yağış bekledikleri konusunda uyardı.
Sınır Tanımayan Doktorlar Örgütü Başkanı Dr. Liu, "Tıbbi ve insani yardım konusunda bölgede çok büyük bir açık var. Bu kamplar, halk sağlığı açısından saatli bombadan farksız."
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşuyor...
ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Irak'a giderek Başbakan İbadi ile görüştü. Görüşmede İbadi'nin Tillerson'a Haşdi Şabi konusunda olumsuz yanıt vermesi dikkat çekti.
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, belediye başkanlarının istifa talepleri konusunda açıklama yaptı. Turan, "Belediye başkanlarımız suç işledikleri için istifalarını istemiyoruz.
MIT tırları olayının bir numaralı tanığı Doğan Satmış ilk kez konuştu. Can Dündar görüntüleri yayınlama kararı alırken Doğan Satmış da o odadaydı. Neler konuşuldu, Can Dündar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da Şehir ve STK Zirvesi'nde konuşuyor. Şehirleşme hakkında belediye başkanlarına seslenen Erdoğan "İstanbul'a ihanet ettik, ben de bundan sorumluyum" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Uluslararası Medeniyet Şurası'nda konuşuyor. Erdoğan, "Sayın Trump bana göre medeniyet olayını şekil olarak değerlendiren bir tipoloji. Farklı düşünce anlayış
Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Türkiye ile ilişkileri durdurmama konusunda AB üyesi ülkelerin lideriyle anlaştıklarını söyledi.
Bülent Arınç, istifası beklenen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le ilgili sosyal medya hesabından çok konuşulan bir paylaşımda bulundu.
Kırgızistan ve Kazakistan hükümetlerinin her iki tarafın vatandaşları ve ulaşım araçları için sınırı geçiş konusunda yeniden anlaştığı bildirildi
Almanya Başbakanı Angela Merkel, Türkiye'nin mülteci konusunda AB'ye çok yardımda bulunduğunu söyledi.
Kulislerde konuşulan bir başka konuyu ise Melih Gökçek’in istifa ettikten sonra ne yapacağı konusu oluşturuyor. Bu konuda iki görüş var. Gökçek’e bir kurumda müsteşar veya genel müdü
Irak ordu birlikleri ile İran yanlısı Haşd-i Şabi güçleri Kerkük kentini Peşmerge’den aldı. Fakat şimdi bölge için yeni bir tehlike söz konusu...