Anadolu'yu çevreleyen denizler dışında uzak sularda önceki yıllarda faaliyeti bulunmayan Türk balıkçıları, geçen sene 2 tekneyle gittikleri Moritanya'da 33 teknelik filoya ulaştı.
Avrupa'nın bazı ülkelerinde üretilen yumurtalarda böcek ilacı "fipronil" maddesinin bulunmasıyla başlayan krizin ardından Türkiye'de yapılan analizlerde yumurtalarda söz konusu madde tespi
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak Dışişleri Bakanı Caferi ile yaptığı görüşmenin ardından ortak basın toplantısından konuşuyor.
Başbakan Yardımcısı Bozdağ, CHP Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun tutuklanacağı iddialarına ilişkin, "Bu tamamen CHP'nin uydurduğu, hükümeti ve AK Parti'yi haksız bir konuma itmeyi hedef
Rusya Sanayi ve Ticaret Bakan Yardımcısı Georgiy Kalamanov, Rus ve Türk şirketlerinin 86. İzmir Fuarı'nda 820 milyon dolar değerinde kontrat imzalama konusunda anlaştıklarını bildirdi.
Gerçek şu ki, İslam’ın kadın-erkek görüşünü, bu iki cinsin birbirleriyle olan münasebetlerini ve her birinin diğerine karşı yükümlülüklerini bilmemiz değildir asıl önemli olan. B
Sağlık Bakanlığı, Adana’da internetten aldığı zayıflama ilacını kullanan bir kişinin yaşamını yitirdiği iddiaları üzerine söz konusu ürünü incelemek için harekete geçti.
FETÖ'nün sözde emniyet mahrem imamlarının ifadeleri sonrası el konulan 34 farklı kasada yaklaşık 17.4 milyon dolar para ele geçirildiği öğrenildi.
Özbekistan'ın bağımsızlığının ilanından sonra Rusya'nın Kiril alfabesini bırakıp Latin alfabesine geçmesi sonrası ülkede ana dil olarak hangisinin kullanılacağı hala tartışma konu
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'racon' çıkışı hakkında konuştu. 'Sosyal medyalarda, gazetelerde, televizyonlarda, öyle telev
ABD'nin BM Daimi Temsilciliği, Esed'in korku saltanatı sürmeye ve kendi halkına karşı kimyasal silah kullanmaya devam ettiğini ancak ABD'nin bu konuda tolerans göstermeyeceğini bildirdi.
Özel Kuvvetler Komutanı Zekai Aksakallı'nın 2. Kolordo Komutanlığı'na atanmasına tepkili olduğu iddialarıyla başlayan tartışma kararın nasıl alındığı konusunu da gündeme geldi. Hü
Berlin, AB kurumlarını da kullanarak Ankara üzerinde baskı kurmaya çalışıyor. Ve ticaretten demografiye entegrasyonu yüksek iki ülkenin ilişkilerinde işbirliğinin yerini rekabetin alması
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Türkiye-Irak ilişkilerinin gündeminde yer alan konuları ele almak üzere 23 Ağustos'ta Irak’a ziyarette bulunacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Müslümanların Kudüs konusunda tam bir dayanışma içinde olması gerekiyor." dedi.