AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplandı
Irak ordusuna bağlı ağır silahlarla donatılmış 3 bin kişilik Haşdi Şabi gücü Kerkük’ün kuzeybatısına konuşlandırıldı. Bölgesel Kürt Yönetimi şehre giren iki ana yolda hendek k
ABD Dışişleri Sözcüsü, Çavuşoğlu-Tillerson görüşmesine ilişkin konuştu. Sözcü, 'Türkiye'nin ABD'yle arasına mesafe koymasını istemeyiz' dedi.
Bakan Tüfenkci, Vali Galip Demirel Vilayetler Evi'nde düzenlenen "2017 Valiler Buluşması" programında konuştu.
İdlib'deki çatışmasızlık bölgesine yönelik intikal kapsamında Hatay'a gelen çok sayıda askeri araç, ambulans ve konteyner, Reyhanlı ilçesinde sınır hattına konuşlandırıldı.
Rusya parlamentosunun üst kanadı Federasyon Konseyi Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Konstantin Kosaçev, Türkiye'nin Rusya'ya baskı kurmaya çalıştığını söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Valiler Toplantısı’nda konuşuyor.
İki ülke arasında, temsilcilerin bir araya gelip konu üzerinde çalışmaları kararı alındığı bildirildi.
IKBY yönetimi havaalanları ve sınırlarla ilgili konuları Bağdat'la görüşmek istediğini duyurdu.
Sırbistan'a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Boşnak Ulusal Azınlık Konseyi'nde konuştu.
İdlib’te Heyeti Tahrir el-Şam ile anlaştığı iddia edilen Türkiye, YPG’nin kontrolü altındaki Afrin’i dört bir yandan sarıyor. İdlib’in kuzeyinde bulunan YPG sınırında belirlenen nok
Katar'da hükümete bağlı İletişim Ofisi Müdürü Al Sani, "Katar'ın 2022 FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği konusu müzakereye açık değil" dedi
ABD yönetimi ile Tahran arasında füze denemeleri ve nükleer anlaşmanın akıbetinden sonra İran Devrim Muhafızları konusunda da kriz patlak verdi.
İdlib operasyonu için Suriye'ye giren TSK mensupları tehdide karşı sınıra konuşlanan Roketsan'ın T-122 Çok Namlulu Roketatarıyla korunuyor.
Erhan Çelik, 6 Ekim Cuma akşamı yayınlanan TRT1 Ana Haber Bülteni'nin kapanış konuşmasında, TRT'den ayrıldığını açıklamıştı. TRT1 Ana Haber'i sunan Zafer Kiraz'dan görevi devralan