Almanya Başbakanı Angela Merkel ve ABD Başkanı Barack Obama, Kiev yönetiminin onayı olmaksızın Ukrayna'ya yardım konvoyu gönderen Rusya'yı eleştirdi.
Hindistan'ın güneyindeki Kerala eyaletinde yetkililer, "alkol sorununa" çözüm için bir dizi önlem açıkladı.
Alman Meclisi 1 Eylül'de özel bir oturumda biraraya gelerek, Kuzey Irak'taki Kürt birliklere silah gönderilmesini görüşecek. Frankfurter Allgemeine gazetesi, PKK örgütünün de Batı'dan sila
srail uçakları, sabah saatlerinde Gazze’nin ortasında yer alan Zevayde beldesinde Ebu Dahruc ailesinin evini bombaladı. Aynı aileden ikisi kadın ve ikisi çocuk beş kişi öldü. İsrail ordus
Türkiye'ye görüşme için gelecek olan sosyal ağ Twitter yöneticilerine Ar-Ge faaliyetleri yapma önerisi getirilecek. Ayrıca Twitter'a Türkiye'de ofis açması önerilecek.
Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde toplu tecavüze uğrayıp evi yakılan bir kadın, askeri mahkemede, emirleri kendisinin gözü önünde bir yarbayın verdiğini söyledi.
561 Gazzeli çocuğu öldüren İsrail, ilk defa bir İsrailli çocuğun öldürülmüş olmasını 'intikam yeminiyle' karşıladı. Başbakan Netanyahu, "Gazze'deki İsrail ordusunun ölen İsrailli
Suriyeli bir muhalif grup üyesi, ABD’nin IŞİD’in elindeki rehineleri kurtarmak için Suriye’ye yaptığı operasyonun görgü tanıklarıyla konuştu ve ABD’nin operasyona dair paylaşmadığı
Viyana'da başörtülü 2 yaşlı kadın, ırkçı saldırı sonucu yaralandı.
Çin'de çifte cinayetle suçlanan bir kişi mahkemenin kararıyla beraat etti.
Almanya Başbakanı Angela Merkel'in yarın Ukrayna'ya yapacağı ziyaret öncesi Moskova ile Kiev arasındaki gerginlik had safhaya çıktı.
İsrail uçakları Cuma sabah erken saatlerden itibaren Gazze Şeridi’nin değişik bölgelerini bombalıyor. Ebrac Nuseyrat Mülteci Kampı'nda bir tarım arazisine yönelik saldırıda iki kişi ö
Çinli hackerlar, ABD'nin en büyük ikinci hastane zincirinin veri tabanına sızdı. Siber saldırıda 4.5 milyon hastanın sosyal güvenlik numarası, isim ve adres bilgileri çalındı.
BM İnsan Hakları Yüksek Komiserliği yazılı açıklama yaptı.
Ebola virüsü, şimdiye kadar yüzlerce kişinin canına mal oldu. Salgının yayılmasında siyasi nedenler de etkili oluyor.